Καστοριά

Ενημέρωση των τελειόφοιτων μαθητών των Γυμνασίων ΔΔΕ Καστοριάς

510378-kastoria-new-600_181320_3Mb533Σας γνωρίζουμε ότι, οι υπεύθυνοι ΣΕΠ του ΚΕΣΥΠ Καστοριάς, στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιούν κάθε έτος, θα πραγματοποιήσουν ενημερωτικές εκδηλώσεις-παρουσιάσεις με τους μαθητές της Γ΄ τάξης των Γυμνασίων του νομού και τους γονείς τους, με θέμα «Εκπαιδευτικές επιλογές μετά το Γυμνάσιο».

Οι ενημερωτικές δράσεις θα είναι δίωρης περίπου διάρκειας. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν με χρήση σύγχρονων εποπτικών μέσων και σε αυτές θα διανεμηθεί έντυπο πληροφοριακό υλικό.

Οι ημερομηνίες πραγματοποίησης των ενημερώσεων θα καθοριστούν μετά από συνεννόηση με τους Διευθυντές των Γυμνασίων ώστε να μη διαταραχτεί, κατά το δυνατόν, η ομαλή λειτουργία των σχολείων.

Επισημαίνουμε ότι οι υπεύθυνοι του ΚΕΣΥΠ έχουν ήδη συνεννοηθεί με τους Δ/ντες των ΕΠΑΛ του νομού ώστε οι ενημερώσεις να γίνουν μετά τις εκπαιδευτικές επισκέψεις των μαθητών σε αυτά.

Σε κάθε περίπτωση οι ενημερωτικές συναντήσεις προγραμματίζονται για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 28 Μαρτίου μέχρι την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016.

περισσότερα
Back to top button