ΑθλητικάΚαστοριά

Νίκη για την παιδική ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΣ Λεύκης ! (εικόνες)

020Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε για τον ΠΑΣ Λεύκης ο β’ γύρος του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Καστοριάς, αφού παρά την έλλειψη εμπειρίας και το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα, κατάφερε και απέσπασε την νίκη με 1-0 απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα των Ελπίδων Μεσοποταμίας.

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ο ΠΑΣ Λεύκης δημιούργησε παιδική ομάδα με πρωτεργάτη τον προπονητή μας Μίλτο Ρίμπα. Σκοπός δεν ήταν ο πρωταθλητισμός αλλά η προσέλκυση των μικρών παιδιών και η ενασχόληση τους με τον αθλητισμό, η σφυρηλάτηση των μεταξύ τους σχέσεων και η προστασία από διάφορους κινδύνους και απειλές σε αυτό το στάδιο της ζωής τους. Για τον λόγο αυτό, το ΔΣ του συλλόγου μας αποφάσισε να επωμιστεί όλο το κόστος και να μην χρεώσει το παραμικρό στους λιλιπούτειους αθλητές μας.

Έχοντας λοιπόν σαν γνώμονα την συμμετοχή και την χαρά του παιχνιδιού τα αποτελέσματα ερχόταν πάντα δεύτερα. Ωστόσο, ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα, μια νίκη σαν την σημερινή, αποτελεί εφαλτήριο για συνέχιση της προσπάθειας και ψυχολογική ανάταση για τον καθένα χωριστά και όλους μαζί σαν ομάδα. (Κάντε κλικεδώ για περισσότερες φωτογραφίες και εδώ για βίντεο από τον αγώνα).

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια λοιπόν, με πολλές συμμετοχές, αγώνες και θετικά αποτελέσματα!!!

015016

pas-lefkis.gr

περισσότερα
Back to top button