Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Η Μαρία Αντωνίου στην κοπή της βασιλόπιτας των τεσσάρων ΝΟ.Δ.Ε.

P1040323

“Ο κ. Τσίπρας εξελίσσεται σε μοιραίο πρωθυπουργό, ενώ η χώρα αγγίζει το σημείο μηδέν”

 

Στην κοπή της βασιλόπιτας των τεσσάρων ΝΟ.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, παραβρέθηκε η Μαρία Αντωνίου, παρουσία πλήθους κόσμου.

 Στην εκδήλωση, της οποίας επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, έδωσαν παρών στελέχη, μέλη και φίλοι του κόμματος από τους Νομούς Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας και Γρεβενών.

 

Εύχομαι αυτή η χρονιά, να είναι μία χρονιά, που εκτός από υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο, να φέρει τα πρώτα σημάδια, θετικά σημάδια, για μια μεγάλη ανατροπή και μία αλλαγή σελίδας στην ζωή όλων μας, αλλά και στην πορεία της πατρίδας μας, που το τελευταίο διάστημα δοκιμάζεται σκληρά από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”, ανέφερε η Μαρία Αντωνίου στον χαιρετισμό της, τονίζοντας πως “η χώρα αγγίζει το σημείο μηδέν, ενώ  ο κ. Τσίπρας εξελίσσεται σε μοιραίο Πρωθυπουργό”.

Η Μαρία Αντωνίου ευχήθηκε σε όλους τους παρισταμένους υγεία και ευτυχία σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ότι “πάνω απ’ όλα εμείς οι Νεοδημοκράτες όταν σκεφτόμαστε για υγεία και ευτυχία λέμε ταυτόχρονα και προκοπή στην πατρίδα μας. Και η πατρίδα μας θα κερδίσει”.

 

 

περισσότερα
Back to top button