ΕλλάδαΚαστοριάΝεστόριο

Συνάντηση Πετσάλνικου – Καμμένου για ΔΕΡΑΣΕΝ και προσφυγικό

12239864_10153272305156262_4973571035864959543_nΜε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένο συναντήθηκαν σήμερα ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, και οι πρώην Υπουργοί Γρηγόρης Νιώτης και Μιχάλης Καρχιμάκης, μετά την πρόσφατη παρουσία τους στην Ρόδο.

Στον Υπουργό παρουσίασαν αναλυτικά τις θέσεις του Δήμου Ρόδου για τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα των προσφυγικών ροών από την Τουρκία.

Ο ΥΕΘΑ διαβεβαίωσε ότι ο σχεδιασμός των περιπολιών θα περιλαμβάνει και όλο το χώρο του Νότιου Αιγαίου, αναπτύσσοντας την αναγκαία «ομπρέλα» ελέγχου προσφύγων και μεταναστών.

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής συζήτησε επίσης το θέμα της δημοτικής επιχείρησης κατασκευής στρατιωτικών στολών στον Δήμο Νεστορίου, η οποία παραμένει ανενεργή επί πολλά χρόνια, παρά τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό που διαθέτει.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε ότι είναι διατεθειμένος να τεθεί σε λειτουργία η μονάδα αυτή που μπορεί να δημιουργήσει θέσεις απασχόλησης και ζήτησε να υπάρξει συνεργασία με τον Δήμο.

 

περισσότερα
Back to top button