ΑθλητικάΚαστοριά

ΝΟΚ: Σκληρή ανακοίνωση του Κώστα Φλώρου μετά τις χθεσινές εκλογές

floroskostas

Εμείς δε θα αφήσουμε το σωματείο μας να πεθάνει, ούτε να σβήσει γιατί το σωματείο μας έχει ιστορία και ότι έχει ιστορία, έχει μέλλον και μάλιστα λαμπρό

 

Κάποιοι φώναζαν τόσον καιρό είστε παράνομοι, πρέπει να πάτε σε εκλογές για να μπούμε και εμείς στο σωματείο και πολλά άλλα (εδώ δεν ξέρω να γελάσω ή να κλάψω ….;) Εμείς δεν θα αφήσουμε το σωματείο μας να πεθάνει ούτε να σβήσει γιατί το σωματείο μας έχει ιστορία και ότι έχει ιστορία, έχει μέλλον και μάλιστα λαμπρό!

Βέβαια  τώρα περιμένω να με βρίσουν ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΒΙΩΜΑ ΖΩΗΣ και να πούνε  τα διάφορα  που ξέρουν αυτοί καλύτερα και που καλά κάνουνε γιατί  δεν αντέχουν τον διάλογο και την άλλη άποψη!

Όλοι αυτοί που κρύβονται πίσω από το δάχτυλο άλλωστε όσοι ζουν στο σκοτάδι αυτοί το χαίρονται και το φως τους τρομάζει .

Όποιος αγαπάει τον Ν.Ο. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, το δείχνει στις δύσκολες στιγμές και αυτή την συμπεριφορά που αποτελεί το πραγματικό νόημα της αφοσίωσης και στήριξης την είδαμε στην χθεσινή Γ.Σ. του σωματείου.

Ο Ν.Ο. Καστοριάς τους χρειάζεται όλους δίπλα του με σωστή συμπεριφορά και δεν θέλει να αποκλείσει κανέναν. Όποιος όμως έχει σκοπό να τον βλάψει είναι ανεπιθύμητος.

Εκείνος που τον αγαπάει είναι συμμέτοχος στην προσπάθεια, εκείνος που απέχει δεν έχει δικαίωμα στην κριτική!

Γι’ αυτό και όσο είμαι στο τιμόνι του Ν.Ο. Καστοριάς θα κάνω ότι φρονώ καλύτερο για το σωματείο! Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους αυτοί οι πέντε – δέκα ανεγκέφαλοι ότι η περίοδος ανοχής τελείωσε!

Όποιος θέλει να βοηθήσει τον Ν.Ο.Καστοριάς μπορεί να το κάνει ανά πάσα στιγμή και μάλιστα έχει πολλές άλλες ευκαιρίες κατά την διάρκεια της χρονιάς.

 

Με εκτίμηση

Φλώρος Κωνσταντίνος

περισσότερα
Back to top button