Ελλάδα

Άνω-κάτω έκανε το Mega για δεύτερη φορά ο Κλέων Γρηγοριάδης

YU6WSU2gZ1U«Φαρμακερή» για το Mega ήταν η δεύτερη φορά που φιλοξένησε τον γνωστό ηθοποιό, Κλέωνα Γρηγοριάδη.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη, που είχε θέμα «ΜΜΕ: Απειλούν ή Απειλούνται;», ο Κλέων Γρηγοριάδης περιέγραψε πώς θα έπρεπε κατά τον ίδιον να λειτουργεί το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο υπό καθεστώς πλήρους διαφάνειας.

«Εδώ στο Mega που είμαστε τώρα κάνετε και εσείς όπως όλοι όλο αυτό τον καιρό ρεπορτάζ για την ιστορία των Σκουριών της Χαλκιδικής. Δεν θα έπρεπε, σε ένα ευνομούμενο περιβάλλον, κάθε φορά που αυτό το κανάλι κάνει ένα ρεπορτάζ – που εγώ δέχομαι ότι είναι αντικειμενικό, εκ προοιμίου, να περνάει μια ταινία από κάτω που να λέει “Προσοχή: Μεγαλομέτοχος του παρόντος καναλιού τυγχάνει να είναι και μέτοχος στην εταιρεία για την οποία μιλάει το ρεπορτάζ”», αναρωτήθηκε.

Η συνέχεια – και η απάντηση του Γιάννη Πρετεντέρη – στο βίντεο που ακολουθεί:

Υπενθυμίζεται ότι μία πρώτη onair αντιπαράθεση του Κλέωνα Γρηγοριάδη με το Mega είχε σημειωθεί την εβδομάδα του Δημοψηφίσματος, όταν ο γνωστός ηθοποιός παρουσίαζε κείμενο υπέρ του «ΟΧΙ» από 200 ανθρώπους του πολιτισμού και κατηγορούσε τον σταθμό για προσπάθεια δημιουργίας κλίματος πανικού στους πολίτες.

topontiki.gr

περισσότερα
Back to top button