ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

ΕΠΣ Καστοριάς – Α’ Κατηγορία: Το Pre game της σημερινής 18ης αγωνιστικής

e320b3471cacae423313f55a417dbae2_XL

Παιχνίδια για όλα τα γούστα περιλαμβάνει το μενού της 18ης αγωνιστικής ημέρας, όπου το ενδιαφέρον κορυφώνεται σε κορυφή και βάση.

Ο μέχρι πρότινος «καλός μαθητής» Α.Ο. Κάστωρ, που ήταν σχεδόν «άριστος» στις επιδόσεις του (δύο μόλις ισοπαλίες όλο και όλο) μέχρι πριν την αναμέτρησή του με τον «Ηρακλή» στην Πολυκάρπη την περασμένη εβδομάδα, μη καταφέρνοντας σε αυτό το «τεστ» του, όμως, να … γράψει πάνω από τη βάση, γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα με 2-1 στη φετινή σεζόν, μοιραία έδωσε το δικαίωμα στους…. διώκτες του να τον πλησιάσουν στον ένα βαθμό, ενώ, ταυτόχρονα, έδωσε και νέο «χρώμα» στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι «κάστορες», λοιπόν, που δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την πρώτη τους ήττα στην Πολυκάρπη την προηγούμενη αγωνιστική, καλούνται αύριο (3 μ.μ.) να αντιμετωπίσουν στο Άργος Ορεστικό τον Παναργειακό, σε ένα ματς πολύ κρίσιμο για την περαιτέρω πορεία τους στο πρωτάθλημα, καθότι αν δεν καταφέρουν να φύγουν από εκεί νικητές, τότε, το πιθανότερο είναι να χάσουν την πρωτοκαθεδρία στον πίνακα της βαθμολογίας και, ίσως, να επηρεαστούν ακόμη περισσότερο ψυχολογικά. Οι «κοκκινόμαυροι», από την άλλη, που έμειναν χωρίς στόχο πλέον στη φετινή σεζόν, απελευθερωμένοι από άγχη, θα επιδιώξουν τη νίκη για το πρεστίζ περισσότερο της ομάδας τους και λιγότερο για να κάνουν «κακό» στον Κάστορα, που, να σημειωθεί, ότι θα παραταχθεί στο γήπεδο με δύο σημαντικές απουσίες (Δινάδη και Κράτσιο), οι οποίοι αποβλήθηκαν στο παιχνίδι με τον «Ηρακλή» στην Πολυκάρπη. Να υπενθυμίσουμε, ότι στον α’ γύρο ο Κάστορας είχε νικήσει τον Παναργειακό με σκορ 4-2.

Στο… στρατόπεδο, τώρα, του «Μέγα Αλέξανδρου» Καλλιθέας, όπου…

 

Όλο το Pre game της σημερινής 18ης αγωνιστικής στη ΣΕΝΤΡΑ ΕΔΩ

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button