Καστοριά

Μαρία Αντωνίου για Μαθιουδάκη και Τελιγιορίδου: “Απατηλές υποσχέσεις και ανέξοδα ψέματα…”

 teligioridouantoniou

“H τοπική Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί πιστά τα βήματα του πρωθυπουργού της” – Η Μαρία Αντωνίου δε σκοπεύει να παραμείνει με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά θα φέρει το θέμα στη Βουλή

 Το ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΑ-ΑΝΕΛ είναι η πιο επιβλαβής κυβέρνηση στην ιστορία της μεταπολίτευσης, το απέδειξε σήμερα και με τα τοπικά μας ζητήματα. Σήμερα είδα έκπληκτη ότι το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων πήρε μία απόφαση εντελώς διαφορετική από αυτήν που είχε πάρει πριν από δύο χρόνια”. Αυτά ανέφερε σε δηλώσεις της η Μαρία Αντωνίου σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε από την αιφνίδια αλλαγή της απόφασης του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων για την υπόθεση της ανέγερσης νέου αστυνομικού κτιρίου, στην Καστοριά.

Η Μαρία Αντωνίου υπογράμμισε πως είναι περίεργο ότι το γεγονός αυτό το είχε προαναγγείλει η τοπική Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις 18 Ιανουαρίου, όταν στην κοπή της Βασιλόπιτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς, είχε δηλώσει επί λέξει: «ότι το κτίριο το επίμαχο δεν θα γκρεμιστεί». Πως είναι δυνατόν Βουλευτής να προδικάζει ένα αποτέλεσμα μιας απόφασης ενός συλλογικού οργάνου;  Αναρωτιέται η Μαρία Αντωνίου, διαβεβαιώνοντας πως δε σκοπεύει να παραμείνει με σταυρωμένα τα χέρια, φέρνοντας το θέμα στην Βουλή.

“Ένα είναι βέβαιο”, συμπεραίνει η Μαρία Αντωνίου: “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συμπαθεί την Ελληνική Αστυνομία. Άλλωστε το έδειξαν κι εχθές αποπέμποντας έναν από τους πιο πετυχημένους αξιωματικούς της, από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί την χώρα αλλά και την τοπική μας κοινωνία στην απόλυτη καταστροφή. Τα λάθη, οι παραλείψεις, οι αστοχίες είναι πια καθημερινό φαινόμενο. Και δυστυχώς το βιώνουμε πλέον και στον τόπο μας σε σημαντικά τοπικά μας ζητήματα. Το αστυνομικό μέγαρο δυστυχώς οδηγείται στις καλένδες, αφού όλα τα σύγχρονα αστυνομικά κτίρια προϋποθέτουν κάποιες αυστηρές προδιαγραφές. Με μεγάλη λύπη βλέπω ότι η τοπική βουλευτής ακολουθεί πιστά τα βήματα του πρωθυπουργού της. Απατηλές υποσχέσεις και ανέξοδα ψέματα”.

 

 

 

περισσότερα

One Comment

  1. Κάποιος να πει στην κα.Αντωνίου, ότι το ΚΣΝΜ άλλαξε άρδην την απόφασή του, επειδή την προηγούμενη ντροπιαστική απόφαση (για την οποία τότε ασφυκτικές πιέσεις είχε ασκήσει η βουλευτίνα μας και άλλοι πολιτικοί μας) την έκρινε ΠΑΡΑΝΟΜΗ και την ακύρωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας, στο οποίο είχαν προσφύγει σύλλογοι και πολίτες της Καστοριάς.
    Γιαυτό ας μην ψάχνει να βρει σημερινές κυβερνητικές παρεμβάσεις, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια… Το Συμβούλιο της Επικρατείας, το Ανωτατο ακυρωτικό διακαστήριο της χώρας, αποτελεί ύστατο καταφύγιο της νομιμότητας και ανεξαρτησίας σε αυτή την πολύπαθη χώρα, ευτυχώς για τους πολίτες και δυστυχώς για πολιτικούς του είδους της κας Αντωνίου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button