Καστοριά

Καστοριά: Είναι η 6η μέρα του δημοψηφίσματος για το υδατοδρόμιο

ydatodromio_aftodioikisi.gr_-620x3206η Ημέρα δημοψηφίσματος και ήδη διαφαίνεται η γενικότερη τάση που δημιουργείται στην τοπική μας κοινωνία.
Η Καστοριά θέλει υδροπλάνο και θεωρεί ότι όποια αρνητικά υπάρχουν είναι μικρότερης σημασίας απο τα ωφέλη που θα προκύψουν.

Ως αντιπολίτευση είμασταν υποχρεωμένοι να αναφέρουμε όμως και τα αρνητικά του εγχειρήματος και ακόμα πιστεύουμε ότι αυτή η απόφαση είναι λάθος.
Ακόμα και το λάθος όμως είναι θεμιτό όταν υπάρχει για αυτό η απαραίτητη κοινωνική αποδοχή. Ο Δήμος βάζει χρήματα, πιθανών να ζημιωθεί. Πιθανών να μην προκύψουν τα αναμενόμενα ανταποδοτικά ωφέλη, αλλά όταν το φαντασιακό μιας κοινωνίας εστιάσει στα θετικά και όχι στα αρνητικά, τότε το εγχείρημα μπορεί να αποβεί πετυχημένο.
Οι τάσεις που διαμορφώσατε νομιμοποιούν τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων να υλοποιήσει αυτή την ιδέα και γίνατε συμμέτοχοι στη λήψη μιάς συλλογικής απόφασης, με ένα αρκετά καλό δείγμα.
Το δημοψήφισμα θα συνεχίσει να “τρέχει” μέχρι κάποιο άλλο θέμα που φέρεται να διχάζει την τοπική μας κοινωνία απασχολήσει την επικαιρότητα. Μέχρι τότε οι τάσεις θα γίνουν ακόμα πιο ευδιάκριτες όσο συνεχίζετε να αποκρίνεστε με την ψήφο ή τις απόψεις σας.
Επισημαίνουμε μόνο το ότι πολλές απο τις ψήφους που μας δώσατε είναι καταφανώς “αυθόρμητες”, χωρίς την απαραίτητη έρευνα με τα στοιχεία που σας δώθηκαν. Ακόμα και ο αυθορμητισμός όμως δίαμορφώνει τις επιθυμίες και το όραμα της κοινωνίας μας και είναι απόλυτα θεμιτός.
Συνεχίστε λοιπόν να δίνετε την ψήφο σας και να διαμορφώνετε μόνοι σας την πολιτική του δήμου…

Λάβετε μέρος στη δημοσκόπηση απαντώντας σε 4 ερωτήματα ΕΔΩ

 

ΕΝ ΔΗΜΟ

 

περισσότερα
Back to top button