ΑγροτικάΚαστοριά

Συμπαράσταση στους αγρότες από το Επιμελητήριο Καστοριάς

epimelitirioΚατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου  του Επιμελητηρίου Καστοριάς την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, το σώμα με ομόφωνη απόφαση προχώρησε στην έκδοση ψηφίσματος, με σκοπό την στήριξη του αγώνα των αγροτών του Νομού Καστοριάς.

Πιο συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο  του Επιμελητηρίου Καστοριάς υιοθετεί τα αιτήματα των αγροτών, όπως αυτά τέθηκαν και συμπαραστέκεται στον αγώνα τους.

Τα μέτρα της Κυβέρνησης εξαθλιώνουν  αγρότες, ελεύθερους επαγγελματίες, μισθωτούς, συνταξιούχους και καταργούν τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης.

Το προσχέδιο του Ασφαλιστικού, χωρίς καμία στοιχειώδη διαβούλευση με τους κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς της χώρας, χωρίς τις απαραίτητες αναλογιστικές μελέτες, έρχεται να δημεύσει ουσιαστικά το εισόδημα των Επιστημόνων, Ελεύθερων Επαγγελματιών και αγροτών, συνυπολογιζομένων των λοιπών φοροδοτικών τους υποχρεώσεων

Ζητούμε την άμεση απόσυρσή του, διότι με τις διατάξεις του αποδομεί πλήρως το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και υποθηκεύει με το χειρότερο τρόπο το παρόν και το μέλλον των Ελεύθερων Επαγγελματιών, Αυτοαπασχολούμενων, Αγροτών, Επιστημόνων.

Εκ του Επιμελητηρίου

περισσότερα
Back to top button