Ελλάδα

Με επαναπατρισμό των Ελλήνων που ζουν στην Ευρώπη απειλεί η Ευρωπαϊκή Ένωση

refugees1-1– Γράφει ο πιτσιρίκος.Δραματικές διαστάσεις παίρνουν οι απειλές των Ευρωπαίων εταίρων προς την χώρα μας, αφού, μετά την απειλή έξωσης της Ελλάδας από την Σένγκεν, οι εταίροι απειλούν με τον αναγκαστικό επαναπατρισμό των Ελλήνων που ζουν σε ευρωπαϊκές χώρες.

Όπως αποκάλυψε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, οι Ευρωπαίοι εταίροι τον προειδοποίησαν πως, αν η Ελλάδα δεν σταματήσει τους πρόσφυγες, οι χώρες τους θα επαναπατρίζουν έναν Έλληνα για κάθε πρόσφυγα που θα μπαίνει στην χώρα τους.

Σύμφωνα με τον υπουργό, ο Βέλγος υπουργός του είπε πως οι Έλληνες πρέπει να ρίχνουν τους πρόσφυγες στην θάλασσα και να τους κάνουν πατητές μέχρι να πνιγούν.

Ο Δανός υπουργός διαφώνησε με τον Βέλγο υπουργό, γιατί η Δανία θέλει τα χρήματα και τα τιμαλφή των προσφύγων, οπότε, αν εμείς τους πνίγουμε, θα μείνουν οι Δανοί χωρίς χρήματα και κοσμήματα.

Ήδη, χιλιάδες Δανοί ετοιμάζονται να κάνουν διακοπές στη Μυτιλήνη και την Χίο, για να βουτάνε στις θάλασσες της Ελλάδας και να βρίσκουν τα κοσμήματα των πνιγμένων προσφύγων.

Η Γερμανία ζητάει να κρατάει η Ελλάδα τους πρόσφυγες -ζωντανούς ή νεκρούς- και να στέλνει στην Γερμανία τα χρήματα και τα χρυσαφικά τους, μέχρι να πληρωθεί το χρέος της Ελλάδας.

Η απειλή του επαναπατρισμού των Ελλήνων που ζουν στην Ευρώπη έχει σοκάρει την ελληνική κυβέρνηση, γιατί, αν επιστρέψουν οι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που ζουν στην Ευρώπη, αφενός η ανεργία θα φτάσει στο 70%, και αφετέρου η χώρα θα γίνει εντελώς κόλαση με τόσους Έλληνες που θα κάνουν διαδηλώσεις επειδή η Ελλάδα δεν έπνιξε τους πρόσφυγες, με αποτέλεσμα αυτοί να αναγκαστούν να φύγουν από το Λονδίνο, το Βερολίνο και το Παρίσι και να επιστρέψουν στην κωλοχώρα τους.

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε -εκτός των άλλων- απειλεί με υποχρεωτικό δημοψήφισμα στην Ελλάδα, όπου οι Έλληνες θα κληθούν να απαντήσουν στο εξής ερώτημα:

Θέλετε να πνίγετε τους πρόσφυγες ή να μειωθεί η σύνταξή σας κατά 100 ευρώ;

Για όποιον ζει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, δεν είναι δύσκολο να φανταστεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Το ακόμα χειρότερο είναι πως στην Ελλάδα μπορεί να γίνεται ένα δημοψήφισμα κάθε 50 χρόνια, αλλά το αποτέλεσμα το σέβονται όλοι οι Έλληνες γιατί στην Ελλάδα γεννήθηκε η Δημοκρατία.

pitsirikos.net

περισσότερα
Back to top button