ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ευρεία σύσκεψη του ΠΑΜΕ στην Καστοριά για τον ασφαλιστικό νόμο-λαιμητόμο

pame-kastorias Καλούμε να πάρουν μέρος όλοι οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι γυναίκες, οι συνταξιούχοι, Σωματεία και Σύλλογοι εργαζομένων, ελευθεροεπαγγελματιών, επιστημόνων, αγροτών και τη νεολαία

 

ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΛΕΙ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ,

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΙΣ 19:00ΜΜ

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ:

«ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ-ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ»

 

 

Για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα!

Να βγούμε στο δρόμο, να πάρουν πίσω το νόμο-λαιμητόμο!

Δυναμική απάντηση απέναντι στον αντιασφαλιστικό όλεθρο, δόθηκε με τη μαχητική παρέμβαση στο μέγαρο Μαξίμου και το Υπουργείο Εργασίας, την ώρα που η κυβέρνηση έκλεινε συμφωνία με τους βιομηχάνους, τους μεγαλοξενοδόχους και τους μεγαλεμπόρους.

Προετοιμαζόμαστε Για Σκληρή Αναμέτρηση, Για Μεγάλη Απεργία!

Η επίθεση στο ασφαλιστικό είναι αιτία πολέμου! Να μη μας πιάσουν στον ύπνο!

Να παλέψουμε ενάντια στις νέες ανατροπές στην Κοινωνική Ασφάλιση που η «αριστερή» κυβέρνηση προωθεί για να στηρίξει τους στόχους του ελληνικού κεφαλαίου για  καπιταλιστική ανάκαμψη!

Να παλέψουμε επειδή Κοινωνική Ασφάλιση δεν είναι μόνο η σύνταξη. Η σύνταξη αφορά στην προστασία και την αξιοπρεπή ζωή μετά την εργασία. Αλλά Κοινωνική Ασφάλιση είναι και η ασφάλιση του μικρού παιδιού, τα εμβόλια του. Είναι το φάρμακο μας όταν αρρωστήσουμε. Είναι το επίδομα ασθένειας, οι ιατρικές εξετάσεις, οι παροχές υγείας και πρόνοιας συνολικά. Είναι η προστασία της μητρότητας, με τα επιδόματα κυοφορίας και λοχείας. Είναι η προστασία μας στον επαγγελματικό κίνδυνο, στις επαγγελματικές ασθένειες για να μη γινόμαστε θύματα εργοδοτικών εγκλημάτων, οι παροχές των Ταμείων και του κράτους στην Πρόνοια και στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η προστασία της Υγείας και της Ασφάλειας στην εργασία.Το ασφαλιστικό περιέχει όλο το πλαίσιο προστασίας κάθε εργάτη, κάθε εργαζόμενης, κάθε νέου! Δεν είναι κόστος, είναι δικαίωμα, είναι η ζωή μας!Να μην τους αφήσουμε να διαλύσουν τη ζωή μας, να δυναμώσουμε παντού το κλίμα για μεγάλη απεργία να δουλέψουμε για την οργάνωσή της παντού!

περισσότερα
Back to top button