Καστοριά

Απολογισμός Χατζησυμεωνίδη: “Αν συνεχίσετε στον ίδιο ρυθμό, ο Δήμος μας θα γυρίσει χρόνια πίσω…”

hatziseimeonidis

’’Λίμνη των Ευχών’’: Πλήρης αποτυχία και σε φιάσκο – “Εορταστικός Στολισμός”: Υποβαθμίστηκαν όλες οι γειτονιές – Καθαριότητα: Απαράδεκτη – Καρναβάλια: μειωμένη συμμετοχή στα μπουλούκια και στην παρέλαση

 

Με το πέρας των εορτών και των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Καρναβαλιών, στις  οποίες η εμπλοκή του Δήμου Καστοριάς είναι καθοριστική και επιβεβλημένη, επισημαίνουμε τα ακόλουθα:

 1.’’Λίμνη των Ευχών’’

Ο ερασιτεχνισμός, η ολιγωρία και η λύση της τελευταίας στιγμής, οδήγησαν σε πλήρη αποτυχία και σε φιάσκο.

Η Δημοτική Αρχή είναι υπόλογη για το υπέρογκο ποσό που δαπανήθηκε ,από το υστέρημα των Δημοτών σε μία δράση που δεν είχε κανένα θετικό αποτέλεσμα. Αντίθετα προξένησε αρνητικά σχόλια, τόσο στους Δημότες ,όσο και στους ξένους επισκέπτες που βρέθηκαν στην πόλη μας .

 2.Εορταστικός Στολισμός-Καθαριότητα

Ο εορταστικός Στολισμός έγινε επιλεγμένα μόνο σε ορισμένα σημεία της πόλης της Καστοριάς και σε επιλεγμένες Δημοτικές Κοινότητες. Ενώ υποβαθμίστηκαν όλες οι γειτονιές της πόλης και οι περισσότερες Τοπικές Κοινότητες.

Η Καθαριότητα σε κεντρικά σημεία της πόλης ήταν απαράδεκτη ,με κάδους να ξεχειλίζουν από σκουπίδια και κεντρικοί δρόμοι και παραλίες  να είναι πλημμυρισμένοι από σκουπίδια, με αποτέλεσμα η γενικότερη εικόνα της πόλης μας να δημιουργεί αρνητικές επιπτώσεις στους επισκέπτες.

 3.Καρναβάλια

Εν μέσω παραιτήσεως του αρμόδιου Αντιδημάρχου (την ώρα της μάχης) , η διοργάνωση των φετινών καρναβαλιών εκ μέρους του Δήμου Καστοριάς ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Η προχειρότητα, η έλλειψη προγραμματισμού και συντονισμού ,η έλλειψη συνεργασίας με όλους τους εμπλεκόμενους (συλλόγους, καρναβαλιστές κλπ ) οδήγησαν στην πιο αποτυχημένη διοργάνωση των τελευταίων χρόνων .

 Παρακολουθήσαμε τον απαράδεκτο στολισμό τελευταίας στιγμής στην οδό Μητροπόλεως, την μειωμένη συμμετοχή στα μπουλούκια και στην παρέλαση

( 32 παρέες έναντι 40 και άνω των προηγουμένων ετών ), την έλλειψη ορχηστρών στις πλατείες της Ομόνοιας και του Ντολτσού, την ανεξέλεγκτη δράση των μικροπωλητών, την παντελή απουσία προβολής της δράσης κατά την διάρκεια που αυτή πραγματοποιούνταν σε Πανελλήνια ΜΜΕ και πολλά άλλα.

  Κύριε Δήμαρχε και κύριοι Αντιδήμαρχοι επιτέλους ενεργοποιηθείτε και αναλάβετε τις ευθύνες σας .

 

 Αν συνεχίσετε στον ίδιο ρυθμό, ο Δήμος μας θα γυρίσει χρόνια πίσω !!!

 

 

 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

  ‘’ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ΄΄

 

Καστοριά 19 Ιανουαρίου 2015

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

 

  1. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης του Γεωργίου
  2. Παρχαρίδης Χρήστος του Κωνσταντίνου
  3. Θεοδοσόπουλος Ιάκωβος του Θεοδώρου
  4. Υφαντίδης Δαμιανός  του Βασιλείου
  5. Πετκανάς Γεώργιος του Αποστόλου
  6. Τόσκος Πέτρος του Αργυρίου
  7. Τσαϊρίδης Αλέξανδρος του Δημητρίου
  8. Μουτίδης Δημήτριος του Βασιλείου
  9. Ιωσηφίδου – Παπαδοπούλου Άννα του Ιωάννη
  10. Βελλίδης Βασίλειος του Χαραλάμπους

 

περισσότερα
Back to top button