Ελλάδα

Σε ποιον αφήνει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του ο Τζορτζ Μάικλ;

Ο 53χρονος σταρ φαίνεται πως αφήνει 50 εκατομμύρια λίρες από την εκτιμώμενη περιουσία του που αγγίζει τα 105 εκατομμύρια λίρες στην αδερφή του Μέλανι, κομμώτρια, με την οποία ήταν ιδιαίτερα δεμένος.

Η άλλη αδερφή του Μάικλ, η 57χρονη Γιόντα, αναμένεται να κληρονομήσει επίσης ένα μεγάλο ποσό, αναφέρει η Sun. Στη διαθήκη του φαίνεται επίσης, να εμφανίζονται ως κληρονόμοι και τα βαφτιστήρια του.
Ο σταρ της μουσικής σκηνής ήταν μακροχρόνιος υποστηρικτής μιας σειρά από φιλανθρωπικές οργανώσεις – συμπεριλαμβανομένων των Childline Terrence Higgins Trust και Macmillan Cancer Support – που επίσης μπορεί να κληροδοτήσουν μεγάλα ποσά.

Μια πηγή δήλωσε στη Sun: «Ο Τζορτζ ήταν πολύ κοντά στις αδερφές του, και όπως είναι κατανοητό αναμένεται να κληρονομήσουν το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του, ειδικά η Μέλανι, με την οποία ήταν ιδιαίτερα δεμένος. Ήταν δίπλα του σε πολλά από τα μεγάλα ορόσημα της ζωής του και υπήρξε στο πλευρό του μέχρι το τέλος».

Η Μέλανι ήταν η προσωπική του κομμώτρια και κάποια στιγμή είχε προσληφθεί ως make-up artist για μια περιοδεία στην Κίνα, αναφέρει η εφημερίδα.

Πριν από λίγες ημέρες, τα βρετανικά μέσα ανέφεραν πως και τα βαφτιστήρια του Τζορτζ είναι πιθανό να κληρονομήσουν μεγάλα ποσά από τη διαθήκη του τραγουδιστή.

Ο Μάικλ ήταν νονός του Ρόμαν και της Χάρλεϊ Μουν Κεμπ, των παιδιών της Σέρλι Χόλιμαν και του μπασίστα Μάρτιν Κεμπ.

Επίσης, πιθανολογειται πως θα αφήσει χρήματα και στην κόρη της Τζέρι Χόρνεερ, Μπλουμπελ, που ήταν βαφτιστήρα του πρώην συντρόφου του Κένι Γκος, αναφέρει η Daily Mirror.

Ο τελευταίος σύντροφός του Φάντι Φαγιάζ, που βρήκε νεκρό τον τραγουδιστή ανήμερα των Χριστουγέννων, και τα δύο παιδιά του ξάδερφού του Άντρου, τα οποία είχε βαφτίσει, αναμένεται επίσης να κληρονομήσουν κάποια χρήματα.

ethnos.gr

περισσότερα
Back to top button