Κόσμος

Σε λίγα μόνο λεπτά αυτός ο καλλιτέχνης δημιούργησε ένα εντυπωσιακό πορτρέτο σε τούβλα και γύψο !

1 (1)Η γρήγορη ζωγραφική ήταν ένας δημοφιλής τρόπος για να συνδυαστούν  οι δεξιότητες  των καλών τεχνών με την απόδοση και την αίσθηση ενός rock and roll show για αρκετό καιρό τώρα. Ο Viktor, ένας Γάλλος καλλιτέχνης που εργάζεται στη Νίκαια, έχει κάνει μεγάλη καριέρα έξω απότα στενά όρια της τέχνης, και ειδικεύεται στη δημιουργία πορτρέτων για πάρτι και εκδηλώσεις.

Η πιο γνωστή συστροφή του πάνω στο ύφος του έργου είναι το glitter και η κόλλα ζωγραφικής. Χρησιμοποιώντας προσεκτικά σχεδιασμένο φωτισμό και ένα μαύρο καμβά, ο Viktor δημιουργεί γρήγορα ένα πορτρέτο σε σχεδόν αόρατη κόλλα. Τότε ζαλίζει το κοινό του με ρίψη glitter στο έργο, ξαφνικά αποκαλύπτοντας ένα αστραφτερό, απόλυτα αποδοσμένο  πορτρέτο κάποιου από το κοινό.
Λοιπόν, γνωρίζοντας ότι μια συστροφή σαν και αυτή εντυπωσιάζει για τόσο πολύ καιρό, ο Viktor δημιούργησε αυτό που  φαίνεται να είναι μια εντελώς νέα “ταχύτητα” μορφής τέχνης: ταχύτατο σκάλισμα . Ξεκινώντας με ένα τοίχο από τούβλα που καλύπτονται από γύψο, ο Viktor αρχίζει γρήγορα να σμιλεύει υπό τον ήχο του «Another One Bites Το Dust” από τον Queen.

Και όταν τελειώσει; Λοιπόν, περιμένετε και να δείτε….

 

apisteuta.com

περισσότερα
Back to top button