ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για το Πανηγύρι της Καλλιθέας (φωτογραφίες)

SAM_3299

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος  Καλλιθέας  θα πραγματοποιήσει κανονικά το καθιερωμένο διήμερο γλέντι του,την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Μαΐου, στο πάρκο, δίπλα στην εκκλησία του  Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης .

Οι Καλλιθιώτες , παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις για τον καιρό, μένουν πιστοί στην παράδοση και δε θέλουν το πανηγύρι τους να αποκοπεί από τις λατρευτικές εκδηλώσεις της Εκκλησίας τους .Έχουν άλλωστε εφοδιαστεί με ειδικές τέντες που άρχισαν να στήνονται και οι προετοιμασίες τους προχωρούν με πυρετώδεις ρυθμούς . Η Εκκλησία , έτοιμη να υποδεχθεί τους εκατοντάδες πιστούς την Παρασκευή και το Σάββατο και ο Σύλλογος στις επάλξεις για το πανηγύρι.

Τα πανό που στήθηκαν στην πόλη μας μας προϊδεάζουν αν και κάποιοι ξήλωσαν και εξαφάνισαν αυτό που δέσποζε στην είσοδο της πόλης! Η Καλλιθέα όμως δεν πτοείται και δε σταματά. Κι αν χιονίσει και αν βρέξει ,το  πανηγύρι της θ’ αντέξει! Θα το στηρίξουν οι φίλοι του, όπως κάθε χρόνο!

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων :

Η Ι.Μ. Καστοριάς και ο Ι.Μ. Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης Καστοριάς πραγματοποιούν λατρευτικές εκδηλώσεις, με αφορμή την εορτή του Αγίου Κων/νου & Ελένης, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

  • Παρασκευή  20 Μαΐου ώρα 19:00: Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας & λιτάνευσης Ιεράς Εικόνας.
  • Σάββατο 21 Μαΐου ώρα 07:00: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Ο Εξωραϊστικός Μορφωτικός Σύλλογος Καλλιθέας πραγματοποιεί διήμερες εκδηλώσεις  στον χώρο της εκκλησίας.

  • Παρασκευή  20 Μαΐου ώρα 21:30

Γλέντι με τη Λεχοβίτικη Ορχήστρα. Χοροί από το παιδικό χορευτικό τμήμα  του  Εξωραϊστικού    Συλλόγου     Καλλιθέας

  • Σάββατο 21 Μαΐου:

Γλέντι με τη Φλωρινιώτικη Ορχήστρα. Χοροί από την Οργάνωση Ποντίων Καστοριάς

Βράβευση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καλλιθέας  “Μέγας Αλέξανδρος” για τη διπλή επιτυχία  της  φετινής χρονιάς, την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

SAM_3300 SAM_3301 SAM_3302 SAM_3304 SAM_3305

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button