Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Καστοριά: Μια άλλη άποψη για τις κλήσεις

klisi

Απάντηση στην επιστολή αναγνώστη για τις κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας δίνει μέσω facebook ο συμπολίτης μας Μπάμπης παπαθανασίου, καταθέτοντας τη δική του άποψη επί του θέματος:

“Ο καλός συμπολίτης Καστοριανός, πήγε στο παζάρι. Και επειδή στάθμευσε όπως του γούσταρε, αυτός και το 90% αυτών που πήγαν στο παζάρι, η δημοτική αστυνομία (παρεμπιπτόντως δεν ήξερα ότι υπήρχε ακόμη) τον έγραψε. Και αγανακτισμένος έστειλε τη διαμαρτυρία του σ’ ένα μπλογκ.

Καλά σου κάνανε φίλε συμπολίτη, γιατί με την δική σου και τόσων άλλων σαν και σένα, συμπεριφορά και νοοτροπία εγώ σήμερα βασανίστηκα να κάνω μια διαδρομή 7 λεπτών σε 27 λεπτά. Και αντίκρισαν τα μάτια μου συνθήκες του κέντρου της Αθήνας της δεκαετίας του ’80, που τόσο χαρισματικά έχει περιγράψει σατιρικά ο Χάρυ Κλύν.

Για το σημερινό βασανιστήριο μου και την μάνα που με το καρότσι στα χέρια προχωρούσε στη μέση της Γράμμου, γιατί 5 αμάξια είχαν καβαλήσει το πεζοδρόμιο.

Σου εύχομαι να τις χιλιάσεις τις κλήσεις και να σε τρέχουν και στα δικαστήρια. Και όχι σε 5, όχι σε 10 ούτε σε 100 χρόνια δεν σταματάνε τα μνημόνια.

Και να σου καεί και το βίντεο!!!”

 

 

 

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button