ΑθλητικάΚαστοριάΚόσμοςΠρόσωπα

Ελένη Μάρκου: «Από την Καστοριά στη Νέα Υόρκη …μια μπάλα δρόμος!»

ELENIMARKOU

Την αποκαλούν «Το Χρυσό Ποδοσφαιρικό Ραβδί της Καστοριάς» και δεν έχουν άδικο. Ο λόγος για την 21χρονη πρώην παίκτρια του ΠΑΟΚ, τη δική μας Ελένη Μάρκου

Όπως η ίδια δήλωσε, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο», ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Αγαπημένος της παίκτης είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ ενώ ως πρότυπο παίκτριας έχει την Άλεξ Μόργκαν.
Αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ περίπου πέντε ποδοσφαιρικά χρόνια. Μαζί του πανηγύρισε πολλούς τίτλους, πρωταθλήματα, κύπελλα και πρόκριση στο Champions League Γυναικών. Το ρεκόρ της για την περασμένη αγωνιστική χρονιά ήταν 21 γκολ σε 24 αγώνες! Χαρακτηριστικά υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ για εκείνη είναι «Τα Πάντα», ενώ το κεφάλαιο της Εθνικής Ομάδας Γυναικών, αποτελεί για εκείνη ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής της. Επισημαίνει τη χαρά της σχετικά με την εμπιστοσύνη που της έδειξαν οι προπονητές της, παρόλο το νεαρό της ηλικίας της.
Τολμώντας ένα νέο και άκρως δυναμικό ξεκίνημα η δική μας Ελένη Μάρκου βρίσκει νέα ποδοσφαιρική στέγη στο Rochester της Νέας Υόρκης. Πλέον είναι Μέλος του MCC (Monroe Community College) από το οποίο θα αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες με σκοπό να ανέβει ένα παραπάνω σκαλοπάτι, για να καθιερωθεί στην επαγγελματική ομάδα του Western New York Flash! Το πρωτάθλημα του κολλεγίου ανήκει στο NJCAA!
Δείχνοντας το πόσο προσγειωμένο άτομο είναι, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους που ήταν κοντά της όλα αυτά τα χρόνια, καθώς επίσης και την οικογένειά της που με τόσο αγάπη μίλησε για εκείνη.
Εμείς δεν έχουμε παρά να τις ευχηθούμε ότι καλύτερο στην ζωή της και όλα της τα όνειρα να γίνουν πράξη.
Καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα. Κάνε μας υπερήφανους
ELENIMARKOU

περισσότερα
Back to top button