Κόσμος

Αυτός ο άνθρωπος έσωσε αυτές τις αλεπούδες και τώρα δεν θέλουν να φύγουν από κοντά του (εικόνες)

1Ο απίθανος κύριος Φοξ μπορεί να ήταν ένα έργο της φαντασίας, αλλά όπως μπορείτε να δείτε σε αυτές τις εικόνες, αυτός ο άνθρωπος από την κομητεία Kilkenny, Ιρλανδία είναι σίγουρα ο πραγματικός Κύριος Φόξ.

Ο άνθρωπος αυτό είναι ο Patsy Gibbons με τα δύο αξιολάτρευτα πλάσματα του που είναι Gráinne και Minnie.  Ο Gibbons περιποιείται τις αλεπούδες από τότε που τις βρήκε εγκαταλελειμμένες ως νεογνά , και παρόλο που τα ζώα έκαναν μια πλήρη ανάκαμψη και θα μπορούσαν να επιστρέψουν στην άγρια φύση, φαίνεται ότι αποφάσισαν να μείνουν με τον άνθρωπο που τους έσωσε την ζωή. Κάπως αναμενόμενο αφού αυτά τα ζώα είναι πολύ πιστά σε αυτούς που έχουν κάνει τέτοιου είδους πράξεις.

Τα παιδιά εκεί γύρω έχουν αγαπήσει αυτές τις αλεπούδες , σε τέτοιο βαθμό που τα σχολεία έχουν προσκληθεί για να δουν από κοντά τους Gráinne και Minnie.

«Τώρα με ρωτάνε από όλη την χώρα και μάλιστα και από το Ηνωμένο Βασίλειο να τους δώσω μερικές συμβουλές για την φροντίδα των αλεπούδων.» αλλά ο Gibbons τους απάντησε «Δεν είμαι ειδικός και ακόμα μαθαίνω μέρα με την μέρα (αλλά) είμαι στην ευχάριστη θέση να σας συμβουλεύσω ως λαϊκός άνθρωπος.»

Δείτε τις φωτογραφίες :

apisteuta.com

περισσότερα
Back to top button