Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Σε όλο τον νομό Καστοριάς χρειάζεται αλυσίδες – Και σε όλη η Δυτικής Μακεδονία

Ανακοινώνεται ότι, λόγω της έντονης χιονόπτωσης, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται αποκλειστικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων (ή ειδικού τύπου ελαστικών) σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο, εκτός από τον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Α-29 (Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής), όπου η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται αποκλειστικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων (ή ειδικού τύπου ελαστικών) στην Εγνατία Οδό, καθώς και σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο.

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται αποκλειστικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων (ή ειδικού τύπου ελαστικών) στην Εγνατία Οδό, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Α-29 (Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής), καθώς και σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται αποκλειστικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων (ή ειδικού τύπου ελαστικών)  σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Ενημέρωση σχετικά με καιρικά φαινόμενα, διακοπές κυκλοφορίας και συμβουλές οδικής ασφάλειας υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας  www.hellenicpolice.gr.

 

 

περισσότερα
Back to top button