ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Σύμφωνο συνεργασίας του ΤΕΙ Καστοριάς με το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης και το Γενικό Προξενείο της Γαλλίας (φωτογραφίες – βίντεο – δηλώσεις)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΤΕΙ Καστοριάς η υπογραφή συμφώνου συνεργασίας του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης και το Γενικό Προξενείο της Γαλλίας για κοινές εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και ερευνητικές δράσεις. Στην τελετή παρέστησαν οι αρχές του τόπου.

Η Βουλευτής κ. Μαρία Αντωνίου δήλωσε: “Μία εξαιρετική πρωτοβουλία κι ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα που αποδεικνύει, με τον πιο εμφατικό τρόπο, τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι εκπαιδευτικές δομές στην περιοχή μας. Εκτός από τον συμβολισμό που εμπεριέχεται σε μία τέτοια συμφωνία, δίνεται η ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να κατευθύνονται σε ακόμη πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση και έρευνα, στον φωτεινό δρόμο της προόδου, της ανάπτυξης και της Αριστείας. Τις καλύτερες και θερμότερες ευχές μου για κάθε επιτυχία και ευόδωση των στόχων στη νέα αυτή συνεργασία“.

Βίντεο από tragikogreece.blogspot.gr

 

 

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button