Ελλάδα

Άγγελος Παπαδημητρίου: “Προσοχή! Απατεώνες έχουν μπει στη κινητή τηλεφωνία και απροκάλυπτα μας κλέβουν”

Φίλοι προσοχή ! Προσοχή !!! απατεώνες έχουν μπει στη κινητή τηλεφωνία και απροκάλυπτα μας κλέβουν, με τη μάσκα πενταψηφίων τηλεφώνων. Χωρίς την άδειά μας,χ ωρίς να κρατάνε καν τα προσχήματα, τους είναι αρκετό να σηκώσουμε απλά ένα τηλέφωνο (και να τους το κλείσουμε στα μούτρα) για να μπουν αυθαίρετα στο πορτοφόλι μας και ν αρχίσουν το πλιάτσικο…
Η μόνη σωτηρία μας (αφού όπως μου είπαν οι υπεύθυνοι “τους το επιτρέπει το κράτος τι να κάνουμε”) είναι να μπλοκάρουμε τα πενταψήφια νούμερα…υπάρχει ειδική υπηρεσία γιαυτό σε κάθε τηλεφωνική εταιρεία…ζητήστε να σας το κάνουν οι υπάλληλοι αν δεν τα καταφέρνετε μόνοι σας.
Στην διαμαρτυρία μου στη WIND (όπου είμαι συνδρομητής) όταν πήρα τους φουσκωμένους λογαριασμούς, η απάντησή τους ήταν ότι ξεπέρασα το πάγιο…Ξέροντας με σιγουριά ότι αυτό δεν συμβαίνει ζήτησα αναλυτικό λογαριασμό ( έχετε δικαίωμα να το κάνετε) και είδα με έκπληξη ότι έχω κάνει πάρα πολλά τηλέφωνα στον πενταψήφιο αριθμό 54444 με το όνομα DIMOCO κι άλλα τόσα σ έναν άλλο πενταψήφιο 54644 με το όνομα Boungiorno !!! Αυτοί είχαν διπλασιάσει τον λογαριασμό μου…πέσαν όμως στη περίπτωση !
Ποτέ δεν μοιράστηκα το τηλέφωνό μου, ποτέ δεν έπαιξα τυχερά παιχνίδια, ποτέ δεν έκανα αγορές ή φιλανθρωπίες ή συμμετοχές σε οποιασδήποτε μορφής διαγωνισμούς μέσω τηλεφώνου…έκανα λοιπόν αμέσως φραγή στα πενταψήφια και ο επόμενος λογαριασμός ήρθε στα κανονικά του,δηλαδή όσο είχα συμφωνήσει αρχικά με την WIND.
Την τελευταία φορά που πήγα να πληρώσω το κανονικό πλέον ποσό,είδα στο γκισέ ηλικιωμένους άσχετους ανθρώπους (όπως άλλωστε και εγώ πριν λίγο καιρό ) να διαμαρτύρονται μάταια για τους φουσκωμένους λογαριασμούς τους…προσπάθησα να εξηγήσω κάτι σε μια κυριούλα και με κοίταγε με τα έκπληκτα ματάκια της σαν να φώναζε βοήθεια… και για το χατήρι της “κατάντησα” ακτιβιστής.Ετοιμάζομαι τώρα με συμβουλές ειδικών να προσφύγω σε δύο ελεγκτικές κρατικές υπηρεσίες…
(σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλω να πιστέψω ότι οι τηλεφωνικές εταιρείες συμμετέχουν σ αυτό το φαγοπότι)

 

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button