Δοκιμάστε την με τα σαρακοστιανά εδέσματα και θα ξετρελαθείτε, από τον Σεφ Βασίλη Καρανικόλα
ΥΛΙΚΑ
- 300 γρ. ψίχα ψωμιού (600 γρ. μουλιασμένη και στραγγισμένη)
- 1 λίτρο νερό
- 200 γρ. ψητή κολοκύθα
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 1 σκ. σκόρδο
- 200 γρ. ταραμάς λευκός
- χυμό από 2-3 λεμόνια
- ξύσμα από 2-3 λεμόνια
- 150 γρ. ελαιόλαδο
- 150 γρ. σπορέλαιο
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- αλάτι χοντρό
Δείτε την εκτέλεση στο kitchenvillage.gr