Καστοριά

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής στην Καστοριά (ρεπορτάζ – φωτογραφίες – βίντεο)

Δριμεία κριτική άσκησε από την Καστοριά στην κυβέρνηση κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής το οποίο επισκέφτηκε  την πόλη μας στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου που γίνεται ενόψει του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο στην Αθήνα.

Το κλιμάκιο  όπου  συνοδευόταν από τοπικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής , αποτελούνταν από τον  βουλευτή  Β΄ Θεσσαλονίκης κ.  Γιώργο Αρβανιτίδη και  τον κ.  Μιχάλη Μητρόπουλο  εκ μέρους της ΔΗΜ.ΑΡ.

Στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στο Δημαρχείο Καστοριάς, εστίασαν την ομιλία τους  στο γεγονός ότι  η πορεία του Κινήματος  θα προσδώσει κανονικότητα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας . Βέβαια δεν παρέλειψαν ,να καυτηριάσουν με έντονο τρόπο τους χειρισμούς της κυβέρνησης  πάνω σε σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τη  χώρα και ειδικότερα την Περιφερειακή Ενότητα  Καστοριάς, όπως ο αγωγός φυσικού αερίου, τον οποίο χαρακτήρισαν αντίδωρο για την περιοχή μας,  το  Αστυνομικό Μέγαρο κλπ., λέγοντας  ότι η κυβέρνηση  δεν έχει  σχεδιασμό  και  όραμα  για την περιοχή μας.

Επισήμαναν  παράλληλα ότι οτιδήποτε ανοίγει η συγκεκριμένη κυβέρνηση το κάνει για  επικοινωνιακούς σκοπούς αγνοώντας όπως χαρακτηριστικά τόνισαν,  το κράτος δικαίου αυτής της χώρας, επιλέγοντας πρακτικές προσέγγισης που κατακτήθηκαν  στη  δημοκρατία και οι οποίες  αμφισβητούνται . «Εύχομαι  η κυβέρνηση να κάνει αυτό που οφείλει, την εθνική συνεννόηση πάνω στα κρίσιμα ζητήματα τα οποία μας απασχολούν», τόνισε ο  βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Γιώργος Αρβανιτίδης για να προσθέσει  ελπίζω, να πρυτανεύσει πολύ  γρήγορα η λογική και η αντίληψη πάνω στα θέματα.

Αναφορικά τώρα για τις εξαγγελίες που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες  για μειωμένη τιμή ηλεκτρικού ρεύματος στη  Δυτική Μακεδονία, όπως  δήλωσε  ο κ. Αρβανιτίδης ότι το φυσιολογικό είναι να  σχεδιάσεις ενεργειακή πολιτική η οποία μειώνει το κόστος  τόσο σε επιχειρήσεις όσο και στους κατοίκους. Είναι μια ευκαιρία, επισήμανε  να  χαράξουμε ενεργειακή στρατηγική, γιατί θεωρώ ότι η ενέργεια θα είναι στη συνέχεια η ατμομηχανή για μια άλλη πορεία της  χώρας.

Λίγο νωρίτερα τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη  Αγγελή από τον οποίο ενημερώθηκαν για  τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή μας.

https://youtu.be/4MR8gn7YzsY

kastoria365.gr

 

 

περισσότερα
Back to top button