ΑγροτικάΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Καστοριά: Του έκλεψαν μηχανήματα και αυτός τους στέλνει μήνυμα μέσω Facebook

Στο αγρόκτημά του έχει μια αποθήκη γεμάτη γεωργικά εργαλεία και μηχανήματα. Άγνωστοι τη διέρρηξαν και έκλεψαν μηχανήματα αξίας πάνω από 3.000. Το μήνυμα που δημοσίευσε συμπολίτης μας μέσω Facebook προς τους …απαλλοτριωτές:

“Ειναι αρκετα ιδιαιτερο το μυνημα μου αυτο.μη χολοσκατε ολοι σας. Μονο σε δυο τρεις απευθυνεται χωρις ισως καποια υπαρκτη πιθανοτητα να το λαβουν υποψη τους. Ενδεχομενα με την συνεργεια της συμπαντικης θελησης να επικοινωνησουμε!

Αγαπητοι μου δυο -τρεις που ειχατε αναγκη τα εργαλεια της αποθηκης μου και τα “απαλλοτριωσατε”, εαν τα εχετε σημαντικη αναγκη και κανουν την δουλεια σας πιο δημιουργικη και αποτελεσματικη χαλαλι σας. Εαν ομως προοριζονται για “ξεφουρνισμα” παρτε με τηλεφωνο να δωσω και εγω καποια προσφορα, μπας και ορισμενα τα παρω πισω.

Ειλικρινα δηλαδη στην μεση του κλαδεματος μου “απαλοτριωσατε” το κλαδευτικο ψαλιδι; Σας λεω οτι δεν μπορω να αγορασω καινουργιο, μολις το ειχα κανει πληρες σερβις! Γινεται να μου το επιστρεψετε συντομα, ωστε να προκανω το κλαδεμα;

Υστερογραφο!

Καλα δυο συρταρια ολοκληρα, μανταρισμενες και μη, παλιες καλτσες τι στο καλο θα τις κανετε; καλα και το κουβα με τα φουντουκια! μερεντα;”

 

ΦΩΤΟ: PIXABAY

περισσότερα
Back to top button