ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η κοπή της πίτας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Παράρτημα Καστοριάς

 

Το Παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Καστοριάς σας προσκαλεί στην κοπή  πίτας, για να ανταλλάξουμε  τις ευχές μας για ένα δημιουργικό 2018 και να γιορτάσουμε τα 20 χρόνια συνεχούς προσφοράς του παραρτήματος μας στην επιστημονική ζωή της Καστοριάς, με την παρουσία των ιδρυτικών μελών του.

Το παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας νομού Καστοριάς  ιδρύθηκε με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΜΕ με την πράξη 915/28/18-12-98.

Συμβάλλει σημαντικά στη προώθηση της επιστήμης των μαθηματικών μεταξύ των μαθητών και των εκπαιδευτικών των σχολείων  του νομού, αλλά και της κοινωνίας γενικότερα.

Διοργανώνει μαθητικούς διαγωνισμούς για μαθητές Δημοτικών σχολείων  και για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων (πανελλήνιοι με θέματα της ΕΜΕ, Α΄ Γυμνασίου τοπικός με θέματα και ευθύνη του παραρτήματος).

Διοργανώνει και συμμετέχει σε  ημερίδες, διαλέξεις, σεμινάρια και εκδηλώσεις επιστημονικού ενδιαφέροντος που γίνονται στο νομό μας αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδος.

Βραβεύει τους ταλαντούχους μαθητές σε ειδικές εκδηλώσεις, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές του νομού.

Έχει περίπου 50 μέλη πτυχιούχους μαθηματικούς, που  εργάζονται  ως καθηγητές στο ΤΕΙ Καστοριάς, στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και στα φροντιστήρια του νομού μας.

Η συνάντηση θα γίνει στην Ταβέρνα  ‘’ ΟΥΣΙΕΣ ‘’  (διασταύρωση Μανιάκων-Λεύκης) την Παρασκευή 16 ΦΕΒ  2018 στις 8:30μ.μ.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα .

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

περισσότερα
Back to top button