ΕκδηλώσειςΚαστοριά

“Φίλοι Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα”: Διαγωνισμό έκθεσης με χρηματικά βραβεία

Ο Σύλλογος «Φίλοι Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα Νομού Καστοριάς» και οι Φίλοι της Καστοριάς προκηρύσσουν γραπτό διαγωνισμό για τους τελειόφοιτους των Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς στο μάθημα της έκθεσης με θέμα:

«Ανατρέχοντας στα τελευταία σχολικά σας χρόνια, τι νομίζετε ότι πρέπει να γίνει για να ξαναζωντανέψει ο διαχρονικός πολιτισμός του Νομού Καστοριάς και η πρόσφατη ιστορία του;»

Ο διαγωνισμός θα γίνει την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018, 10:00 π.μ – 1:00 μ.μ. στην αίθουσα του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα (Πηχιών 2 – περιοχή Ντολτσό).

Στους τρεις πρώτους μαθητές που θα αριστεύσουν θα απονεμηθούν χρηματικά βραβεία 1.000, 750 και 500 ευρώ αντίστοιχα, πριν τη λήξη του σχολικού έτους. Θα χορηγηθεί επίσης εύφημος μνεία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Μέλη της κριτικής επιτροπής θα είναι: τρεις φιλόλογοι καθηγητές του Συνδέσμου Φιλολόγων Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς (ως επιτηρητές και βαθμολογητές).

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές πρέπει να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, ως το υπόδειγμα που ακολουθεί, μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου 2018 στο γραφείο του Μουσείου και τις ώρες 10:00 – 2:00 μ.μ στη διεύθυνση Πηχιών 2 Καστοριάς (πλατεία Αδελφών Εμμανουήλ – Ντολτσό).

Για περισσότερες πληροφορίες: Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα

Τηλ.: 24670 21144, e-mail: [email protected]

Χορηγός: Γρηγόριος Χατζηελευθεριάδης

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος                                        Ο Γεν. Γραμματέας

Χρυσόστομος Παπασταύρος                         Μάρκος Λάτσιος

περισσότερα
Back to top button