Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

“Διαγωνισμός Έκθεσης 2018” του Αγίου Νικάνορα – Διαβάστε τις βραβευμένες εκθέσεις

Τις εκθέσεις των μαθητών που βραβεύθηκαν στον Διαγωνισμό Έκθεσης του Ιερού Ναού Αγίου Νικάνορος δημοσιεύει σήμερα η ιστοσελίδα του Ιερού Ναού Αγίου Νικάνορα.

Φέτος δόθηκαν δυο θέματα:

1ο θεμα : Μια φθινοπωρινή μέρα μετά το σχόλασμα, παρατηρείς μαζί με τους συμμαθητές σου στο απέναντι πεζοδρόμιο του σχολείου ένα κοριτσάκι που δεν μπορεί να περάσει απέναντι, γιατί ένα αυτοκίνητο έχει παρκάρει παράνομα και εμποδίζει το κοριτσάκι να διασχίσει τον δρόμο. Το μικρό κοριτσάκι πίσω από το σταθμευμένο όχημα προσπαθεί και δυσκολεύεται ιδιαίτερα . Με μια καλύτερη ματιά όμως παρατηρείς πως το κοριτσάκι βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο.Τι αισθάνεσαι για το παιδί αυτό; Θα τρέξεις με τους συμμαθητές σου για να το βοηθήσεις;

2ο θεμα : Ύστερα από μια κοπιαστική μέρα πριν κοιμηθείς, αισθάνθηκες την ανάγκη να απευθύνεις μια προσευχή. Τι θα παρακαλούσες και για ποιόν;

Στον  διαγωνισμό  πήραν μέρος   226 μαθητές και μαθήτριες από  όλα σχεδόν τα σχολεία της Π.Ε. Καστοριάς

Οι εκθέσεις ελέγχθηκαν από φιλολόγους και η διάκριση των βραβευθέντων έγινε με μεγάλη δυσκολία αφού όλες σχεδόν ήταν καλογραμμένες, με επιχειρήματα και ουσιαστικό περιεχόμενο.

Ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πρωτ. Ελευθέριος Συτιλίδης συγχαίρει για ακόμη μία φορά όλους τους μαθητές που συμμετείχαν και τους προσκαλεί στον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί τη σχολική χρονιά 2018 -2019.

Οι μαθητές  που  διακρίθηκαν :

1ο βραβείο: Παύλος Δημητρακόπουλος μαθητής του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς.

2ο βραβείο:  Τριαντάφυλλος  Τριανταφύλλου  μαθητής του  7ου Δημοτικού  Σχολείου Καστοριάς).

Το 3ο βραβείο μοιράστηκαν  η Ελένη  Γερονίκου από το 2ο  Δημοτικό  Σχολείο Καστοριάς και η  Δωρίνα Δήμου από το  1ο Δημοτικό  Σχολείο Άργους Ορεστικού.

Διαβάστε τις εκθέσεις που βραβεύθηκαν :

1ο βραβείο  

2ο βραβείο

3ο βραβείο (α)

3ο βραβείο (β)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο διαγωνισμός έκθεσης 2017 του Αγίου Νικάνορα – Διαβάστε τις βραβευμένες εκθέσεις

1ο βραβείο: Παύλος Δημητρακόπουλος 

μαθητής του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς

περισσότερα
Back to top button