ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η κοπή βασιλόπιτας της Ένωσης Αστυνομικών εν μέσω συγκινήσεων και με αναφορές στο αστυνομικό μέγαρο (φωτογραφίες)

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τήρηση ενός λεπτού σιγής, στη μνήμη του Προέδρου των Συνοριοφυλάκων Καστοριάς Γιώργου Δουβλετή που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή

Το πατροπαράδοτο έθιμο της κοπής της βασιλόπιτας τήρησε και φέτος η Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς.

Η εκδήλωση που ευλόγησε ο Μητροπολίτης Καστοριάς έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις της αστυνομικής διεύθυνσης Καστοριάς παρουσία του νέου γενικού διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο απερχόμενος Αστυνομικός Διευθυντής, κ. Ευθύμιος Αμαραντίδης, οποίος φανερά συγκινημένος αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία που είχε όλα τα χρόνια με τους φορείς αλλά και με όλο το αστυνομικό σώμα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τήρηση ενός λεπτού σιγής, στη μνήμη του Προέδρου των Συνοριοφυλάκων Καστοριάς Γιώργου Δουβλετή, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Ακολούθησε, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, απονομή αναμνηστικών προς τον τέως Αστυνομικό Διευθυντή Καστοριάς και νυν Βοηθό Γεν. Περιφ. Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας κ. Ευθ. Αμαραντίδη, από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς και τους Συνοριοφύλακες. Παράλληλα, ο κ. Θωμ. Νάτσης, χάρισε στον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Υποστράτηγο Αθανάσιο Μαντζούκα, ένα φωτογραφικό λεύκωμα.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσαν δηλώσεις καρφί του δημάρχου Νεστορίου, Πασχάλη Γκέτσιου, ο οποίος απευθυνόμενος στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ , Ολυμπία Τελιγιορίδου τόνισε πως «είναι ντροπή να γίνεται αυτή η εκδήλωση ξανά σε αυτό το κτίριο κτίριο που είναι μια ”γιάφκα”» θέλοντας να καυτηριάσει την κατάσταση του κτιρίου στο οποίο καλούνται να εκτελούν τα καθήκοντά τους οι Αστυνομικοί της ΠΕ Καστοριάς.

«Υπάρχουν θέματα στα οποία δε θέλω να αναφερθώ τώρα» δήλωσε η κ. Τελιγιορίδου για να προσθέσει αμέσως μετά πως «υπάρχει πολιτική βούληση καθώς την περασμένη Πέμπτη υπογράφηκαν τα απαραίτητα έγγραφα προς το Υπουργείο Οικονομικών και θα υπογραφούν αυτή την εβδομάδα».

kastoria365.gr 

 

περισσότερα
Back to top button