ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η κοπή της βασιλόπιτας του Ομίλου Αντισφαίρισης “Κέλετρον” (σειρά φωτογραφιών – βίντεο)

Το αδιαχώρητο στον πανέμορφο χώρο του ξενοδοχείου Calma. Πάνω από 160 άτομα τίμησαν την εκδήλωση του ομίλου που διαφημίζει την πόλη μας παντού.

Παρευρέθησαν οι βουλευτές της πόλης μας κα ΤΕΛΙΓΙΩΡΙΔΟΥ και κα ΑΝΤΩΝΙΟΥ που άκουσαν και ενημερώθηκαν για την εντυπωσιακή πορεία αλλά και τα πλάνα του σωματείου. Ο πρόεδρος του ομίλου κος Καρατζιος Κ καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και οι τυχεροί ήταν ο αθλητής Ζυγούρης Βασίλης που κέρδισε ένα σάκο της HEAD και στους ενήλικες η κυρία Χριστάκη που κέρδισε χρήση spa για δύο άτομα ,προσφορά του εντυπωσιακού ξενοδοχείου Calma.

Στη συνέχεια κληρώθηκαν δώρα στους αθλητές με τυχερούς τον Μιχαηλίδη Ιορδάνη και Τσαδήλα Χρήστο που κέρδισαν από ένα ζευγάρι αγωνιστικό παπούτσι της ASICS όπως επίσης και ο επίσημος καλεσμένος προπονητής τενις της Κορυτσάς κος ERVIN ROTA που αντιπροσωπευσε τον πρόεδρο της Αλβανικής Ομοσπονδίας τενις κο FERDINANT SULO ο οποίος δεν παρευρέθει λόγω ασθένειας.

Η προπονητική ομάδα κος Τοκατλίδης Χρήστος και Δράμα Σοφία δεσμεύτηκαν για ακόμα καλύτερο χρόνο το 2018 μιας και τον περασμένο χρόνο σύμφωνα με επίσημα στοιχεία ο Ο.Α.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΕΛΕΤΡΟΝ ήταν 2ο σωματείο σε δραστηριότητα στην Κεντροδυτική Μακεδονία και μέσα στην πρώτη 20αδα πανελληνίως.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην προσθήκη στην προπονητική ομάδα του γυμναστή Ντίκου Κ ως υπευθύνου φυσικής κατάστασης καθώς και στη προκήρυξη του διεθνούς τουρνουά από τον όμιλο τον Απρίλιο του 2018.

https://youtu.be/olqQ7fPZ5LM

 

περισσότερα
Back to top button