Ριζότο με μανιτάρια και παρμεζάνα από τον Σεφ Βασίλη Καρανικόλα
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό φρέσκα μανιτάρια
- 2 λευκά ξηρά κρεμμύδια
- 1 σκ. σκόρδο
- 250 γρ. ρύζι για ριζότο (καρναρόλι ή νάνο)
- 100 γρ. κρασί λευκό
- 80 γρ. ελαιόλαδο
- 60 γρ. αγελαδινό βούτυρο
- 1 ζωμό λαχανικών ή κοτόπουλου
- 750-800 γρ. νερό ζεστό
- 80 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- λίγο ψιλικκομμένο φρέσκο βασιλικό
- 2 κτσ θυμάρι φρέσκο (μόνο τα φύλλα)
- 5 γρ. λάδι τρούφας (προαιρετικά)
Δείτε εκτέλεση και tips στο kitchenvillage.gr