Καστοριά

Τον Σεβασμιώτατο επισκέφτηκαν ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Καστοριάς κ. Νέστορας και ο απερχόμενος κ. Αμαραντίδης (φωτογραφίες)

Τον Σεβασμιώτατο επισκέφτηκαν ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Καστοριάς κ. Νέστορας και ο απερχόμενος κ. Αμαραντίδης (ΦΩΤΟ)

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ επισκέφτηκαν ο νέος Διευθυντής της Αστυνομίας Καστοριάς κ. Θωμάς Νέστορας και ο απερχόμενος κ. Ευθύμιος Αμαραντίδης, ο οποίος ανέλαβε Βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Αμαραντίδη για την αγαστή συνεργασία των ετών που υπηρέτησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς και του ευχήθηκε να έχει στη ζωή του υγεία, δύναμη και πάντα επιτυχίες στο έργο του.

Στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του, του ευχήθηκε να έχει υγεία και πλούσια τη χάρη του Παναγίου Πνεύματος στην ευθυνοφόρο διακονία του και να πορεύεται πάντοτε προς όφελος των συμπολιτών μας.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος δώρισε και στους δύο από μία εικόνα του Πολιούχου μας Αγίου Μηνά με την ευχή να είναι φύλακας και βοηθός τους.

Astynomikos_Diefthidis002.jpgAstynomikos_Diefthidis003.jpgAstynomikos_Diefthidis004.jpgAstynomikos_Diefthidis005.jpg  imkastorias.gr

περισσότερα
Back to top button