Άργος ΟρεστικόΚαστοριάΝεστόριοφωτορεπορτάζ

Ο Ευθύμιος Αμαραντίδης αποχαιρετά την Καστοριά (σειρά φωτογραφιών)

 

Αποχαιρετιστήρια επιστολή του Διευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς Αστυνομικού Διευθυντή Αμαραντίδη Ευθύμιου

Με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, τοποθετήθηκα στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, ως βοηθός Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή.

Αποχωρώντας από την Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς για τη νέα μου θέση,  αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε τα τρία τελευταία έτη, που υπηρέτησα στο Νομό Καστοριάς ως Διευθυντής.

Απευθυνόμενος σε όλους τους Φορείς και τις τοπικές Αρχές, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τους πολίτες του Νομού Καστοριάς, καθώς και σε όλο το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για τη βοήθεια, τη συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια.

Αδιαμφισβήτητα, η συμβολή όλων σας ήταν καθοριστικής σημασίας στις τεράστιες επιτυχίες και γενικότερα στο πολύπλευρο έργο που πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς, με μοναδικό γνώμονα την προσφορά στην Πατρίδα, τον συνάνθρωπο και την κοινωνία μας, εμπεδώνοντας έτσι το αίσθημα  ασφαλείας των κατοίκων της περιοχής μας.

Πιστεύω να στάθηκα αντάξιος των προσδοκιών σας και σας διαβεβαιώνω ότι από τη νέα μου θέση, θα συνεχίσω να προσφέρω ότι μπορώ για την Καστοριά, την οποία όλοι εσείς με τον τρόπο σας, με κάνατε να αισθάνομαι σαν δεύτερο σπίτι μου και θα είμαι πάντα στη διάθεσή σας, οποιαδήποτε στιγμή.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους από καρδιάς.

 

περισσότερα
Back to top button