Κόσμος

Είναι ώρα να τελειώσει το Game of Thrones

«Είναι ώρα» λέει ο Πίτερ Ντίνκλατζ για την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones». Ο σαγηνευτικός χαρακτήρας Τίριον Λάνιστερ, που βρίσκεται στο στούντιο του Sundance Film Festival, εξηγεί στο Variety: «Είναι η κατάλληλη στιγμή να το τελειώσεις. Καμιά φορά, τα show κρατάνε λίγο περισσότερο (απ’ ό,τι πρέπει)».

Τον Πίτερ «Τίριον» Ντίνκλατζ τον ακολουθήσαμε στην πορεία του από ένα απλό μέλος της βασιλικής οικογένειας των Λάνιστερ, στο «Χέρι του Βασιλιά» – του απεχθούς Τζέφρεϊ Μπαράθιον, στη συνέχεια στον πατροκτόνο φυγά και, τώρα, στο «Χέρι της Βασίλισσας» (Ντενέρις Ταργκάριεν).

Στη συνέντευξη, ο Πίτερ υπογράμμισε ότι ποτέ δεν είναι εύκολο να πεις «αντίο» σ’ έναν τόσο αγαπημένο χαρακτήρα: «Είναι γλυκόπικρο όταν έρχεται η στιγμή να πας παρακάτω. Είναι πάντα, το θλιβερό κομμάτι της δουλειάς μας, γιατί γεμίζεις με σπουδαίους ανθρώπους για σύντομα χρονικά διαστήματα και, μετά, πρέπει να πας παρακάτω και σου κάνει την καρδιά κομμάτια. Ειδικά όταν έχεις περάσει πάνω από δυο μήνες με κάποιους ανθρώπους.»

ΑΠΕ
περισσότερα
Back to top button