ΑθλητικάΕλλάδαΚαστοριά

Πινγκ-Πονγκ: Η συμμετοχή του Κένταυρου Καστοριάς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΧΑΝΘ

Ο Φώτης Τοκατλίδης λίγο έλειψε να μπει στα μετάλλια καθώς στον προημιτελικό ηττήθηκε οριακά

Το Σαββατοκύριακο 20-21/1/2018 πραγματοποιήθηκε στην ΧΑΝΘ Θεσσαλονίκης το 3ο πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης το οποίο ήταν το 7ο  στο φετινό αγωνιστικό πρόγραμμα.

Όπως ήταν δεδομένο το αγωνιστικό επίπεδο ήταν πολύ υψηλό καθώς συμμετείχαν σχεδόν όλα τα κορυφαία ονόματα τον ηλικιακών κατηγοριών. Αγωνίστηκαν περίπου 300 αθλητές/τριες από 66 συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε με τρείς αθλητές: τον Μοσχάκη Νίκο και τον Παναγιώτου Σπύρο (ο οποίος αγωνίστηκε πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες) στην κατηγορία των παίδων και τον Τοκατλίδη Φώτη στην κατηγορία των μινι-παμπαίδων. Και οι τρείς αθλητές αγωνίστηκαν πολύ καλά δείχνοντας ότι υπάρχει μέλλον για την επιτραπέζια αντισφαίριση της Καστοριάς.

Ο Φώτης Τοκατλίδης λίγο έλειψε να μπει στα μετάλλια καθώς στον προημιτελικό ηττήθηκε οριακά με σκορ 3-2 στα σετ από Αθηναίο αθλητή και εν τέλη κατέκτησε την 6η θέση στην κατηγορία του, όπου αποτελεί καλύτερη θέση που καταλαμβάνει αθλητής του Κένταυρου Καστοριάς σε πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα.

περισσότερα
Back to top button