Καστοριά

Συνεδριάζει η Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καστοριάς για το “Χωριό του Άι Βασίλη”!

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12:00, να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Καστοριάς (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σε τακτική συνεδρίαση, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα ακόλουθα θέματα:

1 Ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων έτους 2017 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
2 Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση του σχεδίου του Κανονισμού Λειτουργίας της παραδοσιακής εμποροπανηγύρεως «Νυφοπάζαρο» της Δημοτικής Κοινότητας Καστοριάς του Δήμου Καστοριάς.
3 Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση του σχεδίου του Κανονισμού Λειτουργίας του Θεματικού Χριστουγεννιάτικου Πάρκου «Ο Αϊ Βασίλης των Ευχών» στο πάρκο ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ της Δημοτικής Κοινότητας Καστοριάς του Δήμου Καστοριάς.
4 Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για επικαιροποίηση – τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας της Εμποροπανηγύρεως της Δ. Κ. Μεσοποταμίας.
5 Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για έκδοση κανονιστικής απόφασης σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν στη διεξαγωγή των εκδηλώσεων της Αποκριάς (εκδηλώσεις καρναβαλιστών) που θα λάβει χώρα στη Δημοτική Κοινότητα Μεσοποταμίας την Κυριακή 18-02-2018.
6 Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη μέτρων προστασίας (κοπές ή μη δένδρων) στη Δημοτική Κοινότητα Καστοριάς.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Δαμιανού Χρήστος

 

 

περισσότερα
Back to top button