Ελλάδα

Βασίλης Στεφανάκος: Στα ίχνη των δραστών! Εξελίξεις στην υπόθεση της μαφιόζικης δολοφονίας

– Να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ της εν ψυχρώ εκτέλεστης του πρώην βαρυποινίτη προσπαθούν οι Αρχές και δεν αφήνουν καμία πέτρα… ασήκωτη – Θεωρούν πως ο Βασίλης Στεφανάκος δολοφονήθηκε από επαγγελματίες που έχουν στρατιωτική εκπαίδευση! – Καρέ – καρέ βλέπουν το βίντεο που αποτυπώνει την δολοφονία – Γιατί έχει σημασία το τι είχαν επιλέξει να φοράνε οι δράστες – Μαρτυρίες – κλειδιά από δύο νεαρούς που ήρθαν… τετ α τετ με τους εκτελεστές δευτερόλεπτα μετά το φονικό! – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης

Επαγγελματίες του είδους που μάλιστα έχουν λάβει στρατιωτική εκπαίδευση σε ειδικές μονάδες του στρατού, είναι οι εκτελεστές του Βασίλη Στεφανάκου”. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν υψηλόβαθμοι Αξιωματικοί της Ασφάλειας που έχουν απόλυτη γνώση των ερευνών. Αυτό φυσικά ισχύει με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας για το πώς ο Βασίλης Στεφανάκος εκτελέστηκε εν ψυχρώ.

«Μιλάει» το βίντεο – Οι… όχι τυχαίες επιλογές των εκτελεστών

Μάλιστα και έπειτα από την ενδελεχή μελέτη του καθαρού βίντεο της δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου που έχουν στα χέρια τους, δεν μπορούν να αποκλείσουν τίποτε.

Όπως για παράδειγμα το ενδεχόμενο οι εκτελεστές να μην επέβαιναν τυχαία σε λευκή μοτοσυκλέτα, φορώντας μαύρα ρούχα και ανοιχτόχρωμα, ίσως λευκά κράνη.

Αυτό το κάνουν προκειμένου να φαίνονται σαν μοτοσυκλετιστές της ΕΛ.ΑΣ. Προφανώς για να μην κινούν υποψίες, όσο είχαν στήσει το θανατηφόρο καρτέρι στον πρώην βαρυποινίτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήδη οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει, από το ευκρινές βίντεο που έχουν στα χέρια τους, ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στο κράνος του εκτελεστή. Ένα χαρακτηριστικό το οποίο ενδέχεται να τους οδηγήσει στην πηγή αγοράς του κράνους.

Το συγκεκριμένο στοιχείο το κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό. Την κατάλληλη χρονική στιγμή θα το αξιοποιήσουν ως στοιχείο ενοχής. Κι αυτό διότι φαίνεται πως οι έρευνες έχουν ήδη αποκτήσει συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Ενδέχεται να «γνωρίζουν» τον δολοφόνο του!

Εκτός αυτού και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφορίες, η σωματοδομή του εκτελεστή του Βασίλη Στεφανάκου είναι… γνώριμη. Προσομοιάζει με αυτή συγκεκριμένου οπλοφόρου που συμμετείχε σε άλλο “συμβόλαιο θανάτου”. Συγκεκριμένα ενός ιδιοκτήτη στριπτιζάδικου στην περιοχή της Λ. Συγγρού. Εκεί, ο δράστης είχε “γαζώσει” το θύμα του, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του.

Όσον αφορά στα εργαστηριακά ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων, σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά. Κι αυτό διότι πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουν οι ειδικοί το πλήθος των αποτυπωμάτων.

Δηλαδή να δουν πόσοι άνθρωποι είχαν σχέση με το αυτοκίνητο. Δηλαδή ο Βασίλης Στεφανάκος, οι δυο σωματοφύλακές του, συγγενικά του πρόσωπα, συνεργάτες του κ.λ.π. Στην συνέχεια θα προχωρήσουν στην ταξινόμηση των “ορφανών” αποτυπωμάτων.

Παράλληλα αστυνομικοί της Ασφάλειας και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών “σαρώνουν” την περιοχή πέριξ του σημείου δολοφονίας του Β. Στεφανάκου, και σε ακτίνα περίπου 3 χιλιομέτρων, σε μια προσπάθεια εντοπισμού βιντεοληπτικού υλικού και μάλιστα διάρκειας 10 ημερών πίσω, προκειμένου να παρατηρήσουν για ύποπτες παρουσίες και παρακολουθήσεις, του ανθρώπου που είχε χαρακτηριστεί ως ο “απόλυτος άρχοντας της νύχτας”.

Βασίλης Στεφανάκος: Οι δύο κάτοικοι που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους εκτελεστές!

Επίσης και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μαρτυρία δυο νεαρών κατοίκων της περιοχής που ήλθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους εκτελεστές του Βασίλη Στεφανάκου, θεωρείται ιδιαιτέρως σημαντική, καθώς ρίχνει φως σε άγνωστες πτυχές της δολοφονίας.

Παράλληλα οι δυο νέοι ήταν σε θέση να δώσουν στους Αστυνομικούς ορισμένα από τα χαρακτηριστικά των δραστών, οι οποίοι φορούσαν κράνη μοτοσυκλέτας πλήρως ανοιγόμενα καλύπτοντας όμως ένα μέρος του προσώπου τους με μαντήλια μοτοσικλετιστών.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

newsit.gr

περισσότερα
Back to top button