Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η κοπής της πίτας της Ένωσης Στρατιωτικών Καστοριάς (φωτογραφίες)

Τιμή στον Δημήτριο Κώτσια

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα στο φιλόξενο χώρο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Άργους Ορεστικού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κα. Τελιγιορίδου Ολυμπία, ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς κ. Δαμιανού Χρήστος, οι Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας αντίστοιχα της ΕΣΠΕ Κοζάνης κ.κ Πετκίδης Θεόδωρος, Πανάγος Ευάγγελος και Ζιώγας Δημήτριος, εκπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς, ενώ χαιρετισμό απέστειλε η βουλευτής Καστοριάς ΝΔ κα. Μαρία Αντωνίου.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Ένωσης Αλχίας (ΠΖ) Μαρινέλης Χρήστος μίλησε για το έργο και τις δράσεις της Ένωσης την προηγούμενη χρονιά, ενώ τόνισε πως η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά, ακόμα πιο δυναμικά, σε συνεργασία με την ΠΟΕΣ την προσπάθεια για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων των συναδέλφων.

Στα πλαίσια της εκδηλωσης η Ένωση μας δια της Αντιπροέδρου Ευαγγελία Παπανδρέου τίμησε την μνήμη του συναδέλφου μας Ανθλγού (ΥΠ-Π) Κώτσια Δημήτριου, που καταγόταν από την περιοχή και ο οποίος την 13η Μάρτη του 2013 έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος στα Λάβαρα Ν.Έβρου, παραδίδοντας πλακέτα στην σύζυγο του.

Επίσης έγινε ενημέρωση από την κ.Αθηνά Δίτσιου για την δράση «Φτύσε για κάτι που αξίζει» που αφορά δότες μυελού των οστών παρουσία κλιμακίου του Ερυθρού Σταυρού. Με χαρά είδαμε πολλούς συναδέλφους με τις οικογένειες τους να γίνονται δότες, κάτι που αποτελεί μεγάλη πράξη ανθρωπιάς, ενώ συγκεντρώθηκαν τρόφιμα από τα μέλη μας, τα οποία θα παραδοθούν στην τράπεζα τροφίμων της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς.

Νωρίτερα στον ίδιο χώρο, πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, όπου εγκρίθηκε ομόφωνα  ο οικονομικός απολογισμός και ισολογισμός του προηγούμενου έτους 2017  και ο προϋπολογισμός του 2018.

Η Ένωση ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους για την τιμή που μας έκαναν με την παρουσία τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος 

Χρήστος Μαρινέλης

Αλχίας (ΤΠΖ)

6944857472

Ο Γεν. Γραμματέας

 Ελευθέριος Καράτσογλου

Υπλγός (ΑΔΒ)

6973279012

περισσότερα
Back to top button