Καστοριά

Η κοπή της βασιλόπιτας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς (φωτο)

Το έθιμο κοπής της βασιλόπιτας των εργαζομένων στα γραφεία της Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018, στο Γραφείο του Δ/ντή κ. Νικολάου Ζ. Μπουτσιάδη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλοι οι υπάλληλοι της Γραμματείας της Δνσης και οι Σχολικοί Σύμβουλοι.

Ο Δ/ντής αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους-τις παρόντες-ούσες για τις υπηρεσίες και τη συνεργασία τους, κατά την περασμένη χρονιά, πριν κόψει τη βασιλόπιτα, ευχήθηκε για τη νέα χρονιά υγεία, ευτυχία και επιτυχία σε κάθε επιθυμία και σκέψη ατομικά και οικογενειακά για τον καθένα και την καθεμιά. Είπε επίσης πως η χρονιά που πριν λίγο άρχισε, με τις τόσες προκλήσεις για την παιδεία, την πατρίδα μας, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, είναι μια ευκαιρία να αποδείξουμε πως μπορούμε να γίνουμε πρωταγωνιστές καθοδηγώντας τις εξελίξεις, αφήνοντας πίσω μας, να ξεχαστεί ό,τι μας πλήγωσε τη χρονιά που έφυγε.Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι Σχολικοί Σύμβουλοι και με τις ευχές τους για χρόνια πολλά και καλή χρονιά, αναφέρθηκαν στη σημαντικότητα της αγωγής και της παιδείας.

Τυχερός με το φλουρί στο χέρι ήταν ο κ. Γιώργος Παπασταύρου, ένας εκ των εκκαθαριστών, που έδωσε την ευκαιρία να σκεφθούμε πως το 2018 θα είναι καλύτερη και για τα οικονομικά μας. Ελπίζουμε…
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χαμόγελα ευχές και κόκκινα μάγουλα από το υπέροχο ντόπιο κρασί του κ. Γιάννη Πανταζόπουλου και της κ. Άννας Αλεξίου, που συνόδεψαν τα θαυμάσια σπιτικά εδέσματα.

 

 

περισσότερα
Back to top button