ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Παναργειακός – Κρόνος 5-2

Στην αρχή του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αργύρη Δημητρόπουλου, του ανθρώπου που σημάδεψε επί δεκαετίες την ομάδα του Παναργειακού

Τη νίκη πήρε ο Α.Σ.Παναργειακός στην εντός έδρας αναμέτρησή του με τον Κρόνο για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγοριάς Ε.Π.Σ. Καστοριάς. Η ομάδα του Άργους Ορεστικού πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο τρία γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κρόνου περισσότερα…
μείωσε το σκορ σε 3-1 ενώ στη συνέχεια ο Παναργειακός πέτυχε ακόμα ένα γκολ κάνοντας το 4-1. Ο Κρόνος με εύστοχο χτύπημα πέναλντι διαμόρφωσε το τελικό 5-2. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ομάδα του Άργους έκανε ντεμπούτο ο νεαρός Σιδηρόπουλος που προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας.
Ο Παναργειακός παρατάχθηκε αρχικά με τους Κοσμίδη κάτω από τα δοκάρια, Δινάδη, Χότζα, Τσιάτσο Λ., Αιραντζή, Ιωαννίδη, Σιδηρόπουλο, Λαζαρίδη, Μήλιο Π. και Γαιτανάκη. Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι Μπαράκης και Χρήστου.
Τα γκολ για την ομάδα του Παναργειακού πέτυχαν οι Λαζαρίδης (2), Μήλιος Π., Γαιτανάκης, Δινάδης.
O Παναργειακός αγωνίστηκε κόντρα στον Κρόνο χωρίς να έχει στον πάγκο τον προπονητή του κ.Τσακάλη που έλειψε για λόγους υγείας, ωστόσο ο κ.Τσακάλης επέστρεψε ήδη στο τιμόνι της ομάδας.

Μπορείτε να δείτε όλα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα με το φακό της sentra.com πατώντας ΕΔΩ 

Στην αρχή του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αργύρη Δημητρόπουλου, του ανθρώπου που σημάδεψε επί δεκαετίες την ομάδα του Παναργειακού, με την έντονη παρουσία και τις εκδηλώσεις του, τόσο στο “ξερό” όσο και στο καινούριο γήπεδο. Του ευχόμαστε καλό παράδεισο.
Το σωματείο του Παναργειακού ευχαριστεί θερμά την οικογένεια του κ. Γιάννη Χρ. Ουζούνη, για τη δωρεά του στην ομάδα μας, στη μνήμη της μητέρας του κ. Αφροδίτης που προσφάτως έφυγε από τη ζωή. Τα θερμά μας συλλυπητήρια.

panargiakosfc.gr

 

 

 

περισσότερα
Back to top button