Κόσμος

Ο δημοφιλέστερος αναδυόμενος ταξιδιωτικός προορισμός του 2018

Για όσους αναζητούν διακοπές σε ένα εξωτικό μέρος, το νησί της Ιαπωνίας αυτός είναι ο φετινός ονειρικός προορισμός. Το νησί Ισιγκάκι (Ishigaki) στην Ιαπωνία ανακηρύχθηκε πιο δημοφιλής αναδυόμενος ταξιδιωτικός προορισμός για το 2018.

Το νησί Ισιγκάκι, στο αρχιπέλαγος Yaeyama βρίσκεται, σύμφωνα με το TripAdvisor στην πρώτη θέση της λίστας με τους 10 κορυφαίους «Αναδυόμενους Ταξιδιωτικούς Προορισμούς» του 2018 (Destinations on the Rise).

Το Ισιγκάκι, το κύριο νησί στο νομό Οκινάουα στο νοτιοδυτικό τμήμα της Ιαπωνίας, είναι γνωστό για τη φυσική του ομορφιά. Είναι καλυμμένο με βουνά και φιλοξενεί παραλίες με λευκές αμμουδιές, πολύχρωμους κοραλλιογενείς υφάλους και ξεχωρίζει για τα πιο γαλαζοπράσινα νερά της περιοχής, τα οποία έχουν καταστήσει το νησί ένα περιζήτητο σημείο για κολύμπι και καταδύσεις. Τα φοινικοδάση του Ισιγκάκι και τα ποτάμια με τα μακρόβια δέντρα συνθέτουν το σκηνικό μιας εξαιρετικής τοποθεσίας για πεζοπορία και κατασκήνωση.

Το νησί εξυπηρετείται από ένα νέο αεροδρόμιο, με απευθείας πτήσεις από το Τόκιο. Η λίστα του Trip Advisor με τους 10 αναδυόμενους ταξιδιωτικούς προορισμούς:

1. Ισιγκάκι, Ιαπωνία

2. Καπάα, Χαβάη

3. Ναϊρόμπι, Κένυα

4. Χάλιφαξ, Καναδάς

5. Γκντανσκ, Πολωνία

6. Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα

7. Ρίγα, Λετονία

8. Ρόβινι, Κροατία

9. Νέρχα, Ισπανία

10. Καζαμπλάνκα, Μαρόκο

 

tvxs.gr

περισσότερα
Back to top button