Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Καστοριά – Συνταγή: Λαχματζούν (πολίτικες πίτσες)

Από τον Σεφ Βασίλη Καρανικόλα

 

90 λεπτά
Προετ. 20 λεπτά | Μαγείρεμα: 15 λεπτά | Μερίδες: 4

ΥΛΙΚΑ

Για τη γέμιση

  • 200 γραμμ. μοσχαρίσιο κιμά
  • 200 γραμμ. αρνίσιο κιμά
  • 3 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένες πιπεριές
  • 4 τομάτες κομμένες σε μικρά καρέ (όχι τριμμένες)
  • 3 κ.γ. μπούκοβο
  • 2 κ.γ αλάτι
  • 1 κ.γ κύμινο
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό

Για τη ζύμη

  • 500 γραμμ. αλεύρι σκληρό
  • 300 ml νερό (προσθέτουμε σταδιακά όσο χρειαστεί η ζύμη ώστε να γίνει εύπλαστη και να μην κολλάει στα χέρια)
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • 2 πρέζες αλάτι

Δείτε εκτέλεση και tips στο kitchenvillage.gr

 

 

 

 

 

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button