Ελλάδα

Δώρα Ζέμπερη: Περιπλέκεται το μυστήριο με την δολοφονία της! «Δεν την σκότωσα εγώ»

– Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη – Ο καθ’ ομολογία δράστης μιλάει μέσα από τη φυλακή και αλλάζει τα λεγόμενα μου για τρίτη φορά και υποστηρίζει ότι ο “Χάρης” και ο “Ψηλός” σκότωσαν την Δώρα Ζέμπερη – Σε νέο υπόμνημα υποστήριζε ότι εκείνος την σκότωσε επειδή αυτά τα δυο άτομα του έταξαν 30.000 ευρώ για να την “βγάλει από την μέση” – Τι υποστηρίζει η αστυνομία για τα νέα “δεδομένα” στο φρικιαστικό έγκλημα που σόκαρε το πανελλληνιο – Το ξέσπασμα της μητέρας της 32χρονης εφοριακού – “Δεν συνεχίζουμε τη ζωή μας γιατί η ζωή μας ήταν το παιδί”

Επιφυλακτικοί, είναι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στους νέους ισχυρισμούς του δολοφόνου της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, ο οποίος σε νέο υπόμνημα υποστήριξε  ότι δυο άτομα τον πλησίασαν και του έταξαν 30.000 ευρώ προκειμένου να βγάλει από την μέση την άτυχη εφοριακό. Μάλιστα, ο ίδιος άλλαξε για τρίτη φορά τα λεγόμενα του μιας και πλέον υποστηρίζει ότι δεν την σκότωσε αυτός.

Τι υποστηρίζουν οι αστυνομικοί

Οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας θέτουν συγκεκριμένα ερωτήματα, όσον αφορά αυτή την εξέλιξη, με το πρώτο να είναι το γιατί δεν έκανε λόγο για αυτά τα δυο άτομα όταν εξιστορούσε με κάθε λεπτομέρεια το έγκλημα του κατά την διάρκεια της ομολογίας του στα γραφεία της Ασφάλειας.

Το δεύτερο και ίσως το πιο σημαντικό ερώτημα έχει να κάνει με το κινητό. Ο δολοφόνος υποστηρίζει στο νέο του υπόμνημα πως οι δυο «εργοδότες» του, του είπαν να πάει να πουλήσει το κινητό της άτυχης Δώρας στην Ομόνοια για «ανταλλακτικά» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, προκειμένου να χαθούν τα ίχνη του. Όπως αποδείχθηκε από τις έρευνες, τελικά το κινητό της άτυχης Δώρας ήταν αυτό που τον πρόδωσε και οδήγησε τους Αστυνομικούς στα ίχνη του.

Επίσης και όσον αφορά στους δυο εντολοδόχους του δολοφόνου, οι αστυνομικοί αναρωτιούνται, γιατί δεν τους κατονομάζει και γιατί επέλεξαν έναν σεσημασμένο τοξικομανή να κάνει την «δουλειά», την στιγμή που με λιγότερα χρήματα θα μπορούσαν να «νοικιάσουν» έναν επαγγελματία εκτελεστή από την Αλβανική Μαφία προκειμένου να γίνει «καθαρή δουλειά».Έτσι, ώστε να χαθούν τα ίχνη του και οι ίδιοι, οι ηθικοί αυτουργοί εν προκειμένω, να μείνουν στο απυρόβλητο των ερευνών, όπως άλλωστε συμβαίνει με τις επαγγελματικές δολοφονίες των «νονών» τις νύχτας.

Δώρα Ζέμπερη: Το «συμβόλαιο θανάτου»

Σε ένα υπόμνημά του αναφέρει ότι έλαβε εντολή από δύο άτομα να σκοτώσει την άτυχη εφοριακό λόγω της επαγγελματικής ιδιότητάς της.

Στο 40 σελίδων υπόμνημά του ο Μανώλης Σοροπίδης λέει ότι η δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο ήταν στην ουσία ένα “συμβόλαιο θανάτου¨κατά της εφοριακού. Ισχυρίζεται ουσιαστικά ότι κάποιοι οι οποίοι είχαν μπει στο στόχαστρο ελέγχου από την υπηρεσία, στην οποία εργαζόταν η γυναίκα, του ζήτησαν να τη “βγάλει από τη μέση¨.

«Δεν την σκότωσα εγώ»

Μέσα από κελί ασφαλείας των φυλακών Δομοκού ο άνθρωπος που ομολόγησε ότι σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη μίλησε στο STAR. Ωστόσο, στη συνέντευξή του αναιρεί όσα ανέφερε στο υπόμνημα, καθώς υποστήριξε ότι δεν σκότωσε ο ίδιος την 32χρονη!

«Η ουσία είναι ότι εγώ την τραυμάτισα λίγο την κοπέλα στο χέρι και την κοπέλα από εκεί που έφυγε την εκτελέσανε, γιατί έτσι το είχανε στήσει το σκηνικό. Θέλανε την κοπέλα να την φάνε από την αρχή αυτοί που είναι και τους έχω δώσει και ονομαστικά και γι΄ αυτό θα κατέβω κιόλας, εγώ έρχομαι με μεταγωγή, την Τρίτη θα βρίσκομαι και για να μου τους φέρει να τους αναγνωρίσω, την εγκληματική οργάνωση αυτή και να δείξω ότι αυτά τα φάρμακα που παίρνουν και έχουν διαρρεύσει στην αγορά, τα τζιχάντ, που παίρνανε και μου δίνανε εμένα…».

«Εγώ την τσάντα της κοπέλας την πήρα εκεί που καθότανε στο μνήμα. Η κοπέλα έφυγε από μένα κανονικά, περπατούσε και έφυγε και πήγε μεγάλη απόσταση και της κόψανε το δρόμο και την εκτελέσανε γιατί ήθελαν από την αρχή αυτό να καταφέρουν» πρόσθεσε.

«Ο Χάρης και ο «Ψηλός» την σκότωσαν»

Σύμφωνα με τον καθ΄ ομολογίαν δολοφόνο της Δώρας τα χτυπήματα με μαχαίρι που επέφεραν τον θάνατο της 32χρονης εφοριακού, τα κατάφεραν δύο άλλοι άνδρες, ο Χάρης και ο «Ψηλός». Δεν αποκαλύπτει όμως την ταυτότητα τους.

Στην ερώτηση αν την σκότωσαν άλλοι, ο Σοροπίδης είναι κατηγορηματικός: «Βέβαια, βέβαια. Αυτοί που μου είχαν πει για να της πάρω την τσάντα. Αλλά θέλανε να κόψω εγώ την κοπέλα, γιατί θα μ΄ έπιανε αναγκαστικά και θα είχα το DNA της επάνω μου, αν δεν με πιάνανε μέσα στο νεκροταφείο, ώστε να βγουν αυτοί καθαροί, γιατί θα είχα σίγουρα το DNA της επάνω μου. Με στείλανε μετά το κινητό της να το πάω σε ένα μαγαζί, το οποίο είχε κάμερες, ήταν για δεύτερη φορά σίγουροι ότι θα πιάνανε εμένα».

«Αυτοί το κάνανε. Είναι χασάπηδες»

«Αυτοί το κάνανε με μαχαίρι. Είναι χασάπηδες, την κοπέλα την εκτελέσανε, γιατί τους ήταν εμπόδιο. Τους είχε κάνει μεγάλη ζημιά, γιατί οι πελάτες τους ήταν μεγάλου κύρους και μεγάλα ονόματα, τα οποία δεν μ΄ ενδιαφέρει εμένα, μου είχαν πει» επεσήμανε.

«Αυτοί εξαφανίστηκαν. Κάποια στιγμή εμφανίστηκαν γιατί θέλανε τα πέντε ευρώ πίσω, γιατί ο ένας μου είπε τη συνάντησε την κοπέλα πριν να γίνει το κακό, τη συνάντησε την κοπέλα στο δρόμο και της ζήτησε να του κάνει ψιλά και της έδωσε πέντε ευρώ και εκείνη του έδωσε ψιλά για να τα βάλει δήθεν στην εκκλησία. Και με απείλησε κιόλας ότι θέλει τα πέντε ευρώ πίσω, γιατί σίγουρα τα πέντε ευρώ είχαν το DNA του πάνω» εξήγησε.

«Έκανε τη δουλειά της σωστά και ήθελαν να την εκτελέσουν»

«Να με συγχωρέσει η οικογένειά της, δε μπορούν το καταλαβαίνω. Εγώ ο ίδιος δε συγχωρώ τον εαυτό μου που έγινα αιτία και έγινε ένα τέτοιο γεγονός, αλλά θα κάνω τα πάντα για να καθίσουν στο σκαμνί αυτοί που την εκτέλεσαν. Θα κάτσουν και θα το πληρώσουν αυτό, γιατί η κοπέλα δεν έφταιγε σε τίποτα. Το μόνο που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι έκανε τη δουλειά της σωστά και αυτοί ήθελαν να την εκτελέσουν» κατέληξε.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε μέσα από τη φυλακή

Δώρα Ζέμπερη: Ξέσπασε η μητέρα της! «Να σταματήσει να βασανίζει εμένα και τα παιδιά μου»

Η μητέρα της άτυχης Δώρας Ζέμπερη εμφανίστηκε μαζί με την δικηγόρο της Γιάννα Παναγοπούλου στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live News και ξέσπασε: «Είχα πει από την αρχή ότι δεν ήταν τυχαίο το έγκλημα μέσα στο νεκροταφείο. Το είχα πει από την αρχή ότι το παιδί το παρακολουθούσε και δεν ήταν τυχαίο όλο αυτό. Δεν πιστεύω ότι λέει αλήθεια σε όλα αλλά σε κάποια λέει αλήθεια. Δεν μπορώ να φανταστώ ποιοι τον έβαλαν, ποιοι ήθελαν να κάνουν κακό στην οικογένεια μου και το παιδί μου. Δεν μπορώ να φανταστώ αν υπάρχει κάτι από πίσω, άλλος, ποιος είναι αυτός. Και αν ο κατηγορούμενος λέει αλήθεια να σταματήσει να βασανίζει εμένα και τα παιδιά που βασανιζόμαστε τρεις μήνες τώρα. Δεν βγαίνουμε έξω από το σπίτι, ούτε μέρα ούτε νύχτα βλέπουμε, ούτε στις δουλειές μας πάμε, δεν συνεχίζουμε τη ζωή μας γιατί η ζωή μας ήταν το παιδί».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε

περισσότερα
Back to top button