Καστοριά

Καστοριά: Πάνω από 85% η πληρότητα το τριήμερο (ρεπορτάζ)

Έναν  από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς  της χώρας μας, αποτελεί για τις  γιορτές των ραγκουταριών η Καστοριά, καθώς την τελευταία δεκαετία η βυζαντινή αρχόντισσα έκανε ένα άλμα στον τουρισμό.

Μάλιστα σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο  Τουρισμού και Πολιτισμού κ Λάζαρο Ζήση   οι κρατήσεις για τα Ραγκουτσάρια και συγκεκριμένα  5-6- και 7   Ιανουαρίου ξεπέρασαν το 85 % ένα ευχάριστο γεγονός για την περιοχή μας που τα τελευταία χρόνια βάλλεται με υψηλά ποσοστά ανεργίας.

«Επιδίωξη μας είναι να  έχουμε μια πόλη φωτεινή και γιορτινή που να καλωσορίζει τους επισκέπτες, καθώς αναγνωρίζουμε την τεράστια συμβολή της τουριστικής ανάπτυξης στην αύξηση του τοπικού παραγόμενου οικονομικού προϊόντος, ιδιαίτερα στις συνθήκες της κρίσης» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και τουρισμού κ. Λάζαρος Ζήσης για να προσθέσει «Θέλουμε πάνω από όλα να  δώσουμε μια νότα αισιοδοξίας και χαράς  στους  συμπολίτες μας που την έχουν ανάγκη».

Με στόχο να υπάρχει μια αισθητικά αναβαθμισμένη εορταστική ατμόσφαιρα που θα «θερμάνει» τη διάθεση των κατοίκων και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών,  η αντιδημαρχία τουρισμού  και πολιτισμού επιμελήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα την  διακόσμηση,  στόχος της  είναι να  είναι  όλα προσαρμοσμένα ώστε να «δένουν» αρμονικά με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της  περιοχής μας.

kastoria365.gr 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button