ΑθλητικάΕλλάδαΚαστοριά

7o Acadimies Golden Cup: Η ώρα των τελικών

 

Ολοκληρώθηκαν χθες Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, οι αγώνες για την Ημιτελική Φάση του 7ου Πανελλήνιου Πρωτοχρονιάτικου Τουρνουά Acadimies Golden Cup, το οποίο πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη και άρχισε την Τετάρτη 3/1/2018 στο αθλητικό κέντρο Planet FC.
Μετά από συναρπαστικές αναμετρήσεις και πολλά γκολ, στις 3 ηλικιακές κατηγορίες (prejunior, junior και προπαιδκό), τα 6 ζευγάρια των τελικών διαμορφώθηκαν ως εξής.

Αξίζει να υπογραμμιστεί πως στις ισοβαθμίες τη θέση στον τελικό κατέλαβε η ομάδα που πέτυχε τα περισσότερα γκολ, καθώς έτσι προβλέπεται σε όλα τα τουρνουά που διοργανώνει ο ΟΑΣΠΕ.

Ολα τα παιχνίδια των μικρών και μεγάλων τελικών θα διεξαχθούν το Σάββατο 6 Ιανουαρίου το μεσημέρι ανήμερα των Φώτων στο Αθλητικό Κέντρο Planet FC, εκτός του μεγάλου τελικού των Junior μεταξύ της RO.MA FC και της ΠΑΕ Αρης που γίνει στο αθλητικό Κέντρο «Joga Bonito», το πρωί προκειμένου να ταξιδέψει προς το νησί των Φαιάκων η αποστολή της Κέρκυρας.

Τελική φάση Σάββατο 6 Ιανουαρίου (Planet FC)
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ

13.00 Μικρός Τελικός

ΠΑΕ Αρης – Ελπίδες Συκεών

14.00 Μεγάλος Τελικός

Σχολή Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης – Ολυμπιακός Λευκών Σερρών

ΤΖΟΥΝΙΟΡ

13.00 Μικρός Τελικός

ΠΑΟΝΕ – Ορεστιάδα Καστοριάς

10.00 Μεγάλος Τελικός (FFF JOGA BONITO)

ΠΑΕ Αρης – RO.MA FC Κέρκυρα

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ

13.00 Μικρός Τελικός

ΠΑΟΝΕ – BEBIDES 2000 (Κερμανίδης)

14.00 Μεγάλος Τελικός

ΠΑΕ Αρης – Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης

Το 7ο Acadimies Golden Cup διοργανώνεται από τον ΟΑΣΠΕ και τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Μακεδονίας, του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης κι άλλων σημαντικών φορέων.

Μετά τη λήξη των τελικών αγώνων, θα ακολουθήσουν οι απονομές στους διακριθέντες και τους νικητές!

acadimies.gr

 

 

περισσότερα
Back to top button