Καστοριά

Λεωνίδας Παδημητρίου: “Κάποιοι μπλοκάρουν τις πινακίδες και σκάβουν το λάκκο τους…” (ρεπορτάζ)

Την δυσαρέσκεια του που κάποιοι δεν αφήνουν να τοποθετηθούν οι πινακίδες σε διάφορα στα μνημεία της πόλης της Καστοριάς από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, οι οποίες θα αναδεικνύουν σημαντικές τοποθεσίες του δήμου ,εξέφρασε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ Λεωνίδας Παπαδημητρίου.

Ο κ. Παπαδημητρίου φανερά εκνευρισμένος απέστειλε μήνυμα με αποδέκτες γνωστούς – άγνωστους της πόλης  μας, λέγοντας  ότι σκάβουν τον λάκκο τους.

Να θυμίσουμε ότι πριν από  τρία  χρόνια, η Αντιδημαρχία είχε δεχτεί κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου που είχε γίνει στην Καστοριά και στο οποίο συμμετείχαν Έλληνες επιστήμονες που διαπρέπουν στο εξωτερικό, μια  δωρεά ύψους 10.000 ευρώ, με το σκεπτικό  την τοποθέτηση πινακίδων  όπου θα κατατοπίζουν τα μνημεία της πόλης. Αν και έχουν περάσει δυόμιση περίπου χρόνια ωστόσο οι  πινακίδες  δεν έχουν ακόμη τοποθετηθεί.

‘Δεν μπορεί μερικοί να αγνοούν την υπογραφή του Δημάρχου και Αντιδημάρχου .Εάν έχουν κόμπλεξ, να πάρουν τα μπογαλάκια τους και να φύγουν. Πιστεύω να λογικευτούν, γιατί σκάβουν το λάκκο τους. Δεν θέλω να πω ονόματα. Ή υπάρχει Δήμος και συνεργάζεσαι με τον Δήμο για το καλό της πόλης, ή παίρνεις τα μπογαλάκια σου και πας αλλού’’ δήλωσε ο αντιδήμαρχος .

 kastoria365.gr

περισσότερα
Back to top button