ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Σκανάρετε εδώ

Σκανάρετε εδώ και δείτε όλο το πρόγραμμα καθώς και τα νέα του 4ου Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής   
Η λειτουργία είναι απλή, κατεβάζεται από το PLAY STORE στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή  Σαρωτής QR & Barcode /QR code reader και την κάνετε εγκατάσταση.
Το Σαρωτής QR & Barcode /QR code reader είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση· απλά σημαδεύεστε το QR ή το barcode που θέλετε να σαρώσετε και η εφαρμογή θα το εντοπίσει αυτόματα θα το σαρώσει, και θα σας οδηγήσει στη σελίδα, του 4ου Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής.
Δεν χρειάζεται να πατήσετε κανένα κουμπί, να τραβήξετε φωτογραφίες ή να ρυθμίσετε το ζουμ.

Την κωδικοποίηση του Φεστιβάλ θα τη βρείτε, στις αφίσες, τα διαφημιστικά έντυπα (flyer) και σε αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Σημείωση:
Το QR & Barcode Σαρωτής είναι ο ταχύτερος σαρωτής QR/barcode. Το Σαρωτής QR & Barcode είναι μία απαραίτητη εφαρμογή για κάθε Android συσκευή.
Το Σαρωτής QR & Barcode μπορεί να ανιχνεύσει και να διαβάσει όλα τα είδη QR/barcode συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, url, ISBN, προϊόντων, επαφών, ημερολογίων, e-mail, τοποθεσιών, Wi-Fi και πολλών άλλων μορφών. Μετά τη σάρωση και την αυτόματη αποκωδικοποίηση ο χρήστης παρέχεται μόνο με τις σχετικές επιλογές για μεμονωμένους τύπους QR ή Barcode και μπορεί να κάνει τις κατάλληλες ενέργειες. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το Σαρωτής QR & Barcode για να σαρώσετε κουπόνια/κωδικούς από κουπόνια για να παίρνετε εκπτώσεις.

4ο Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής Καστοριά 5 Ιανουαρίου 2018

 

περισσότερα
Back to top button