• Επικοινωνία

m.Φούιτ.gr

  • Πρωτοσέλιδο
  • Καστοριά
  • Δυτική Μακεδονία

    • 27/02/2018in Αθλητικά, Άργος Ορεστικό, Καστοριά

      Ο ΠΑΟΚτζής από Καστοριά τηλεφωνεί μετά τα επεισόδια στην Τούμπα!

        Ο ΠΑΟΚτζής από την Καστοριά τηλεφωνεί μετά τα επεισόδια στην Τούμπα!...
    • 27/02/2018in Αθλητικά, Εκδηλώσεις, Καστοριά

      Χάντμπολ – Β΄Εθνική: Η Καστοριά υποδέχεται τα Ιωάννινα

        ΑΟΑ Καστοριάς – ΑΟ Ιωαννίνων...
    • 27/02/2018in Αθλητικά, Εκδηλώσεις, Ελλάδα, Καστοριά, τελευταίες ειδήσεις

      Τέσσερις Καστοριανούς αθλητές βράβευσε η Κωπηλατική Ομοσπονδία

      Τέσσερις Καστοριανούς κωπηλάτες που διακρίθηκαν σε διεθνείς διοργανώσεις βράβευσε χθες η ΕΚΟΦΝΣ σε μια λαμπρή τελετή. Πρόκειται για τους...
    • 27/02/2018in Αθλητικά, Άργος Ορεστικό, Καστοριά

      Τέλος από τον Παναργειακό ο προπονητής Νίκος Τσακάλης

      Σε συνάντηση της διοίκησης του Παναργειακού με τον προπονητή της ομάδας κ. Τσακάλη Νικόλαο αποφασίστηκε η...
    • 27/02/2018in Αθλητικά, Καστοριά

      Βράβευση της Θ. Εμμανουηλίδου από την Κωπηλατική Ομοσπονδία (φωτο)

      Στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία βράβευσε χθες τους...
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Εκδηλώσεις
  • Επικοινωνία

Σπαγγέτι με μανιτάρια, άνηθο και κρέμα

by user / Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2018 / Published in Ελλάδα

Υλικά συνταγής

  • σπαγγέτι: 500 γρ
  • μανιτάρια: 250 γρ.
  • σκόρδο: 1 σκελίδα, ψιλοκομμένη
  • βούτυρο: 3 κουταλιές της σούπας
  • ελαιόλαδο: 2 κουταλιές της σούπας
  • λευκό κρασί: 100 ml
  • ροκφόρ: 100 γρ., λιωμένο με πιρούνι
  • κρέμα γάλακτος: 200 ml
  • άνηθος: 2 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένος
  • αλάτι
  • πιπέρι: φρεσκοτριμμένο

 

Εκτέλεση συνταγής

  1. Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο και το λάδι και σοτάρετε το σκόρδο ψιλοκομμένο μαζί με τα μανιτάρια κομμένα σε φετάκια 7΄-8΄. Σβήνετε με το κρασί και βράζετε μέχρις ότου εξατμιστούν τα υγρά.
  2. Προσθέτετε στα μανιτάρια το ροκφόρ, το αλατοπίπερο, την κρέμα γάλακτος και τον άνηθο και δένετε τη σάλτσα σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει το τυρί εντελώς.
  3. Στο μεταξύ βράζετε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους και τα στραγγίζετε καλά. Τα ανακατεύετε με τη σάλτσα μανιταριών και τα σερβίρετε αμέσως.

icookgreek.com

  • Tweet
Tagged under: ΣΥΝΤΑΓΗ

About user

What you can read next

Η ΕΡΤ έγινε υβριδική: Τι αλλάζει με το πάτημα ενός κουμπιού
Εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας, χωρίς τραυματίες
«Τελευταίο Σημείωμα» του Παντελή Βούλγαρη – To πρώτο teaser trailer

© 2015. All rights reserved. Buy Kallyas Theme.

TOP