ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

Οι Καστοριανοί αθλητές που ξεχώρισαν το 2017 (+ μία φωτογραφία)

 

Προπονήσεις, επίπονη προσπάθεια,υπέρβαση ορίων. Αυτή είναι η καθημερινότητα των πρωταθλητών της πόλης μας, οι οποίοι μας έκαναν όλους περήφανους

Θωμαΐς Εμμανουηλίδου

Εκπληκτική χρονιά για την Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου. Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23 στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας μαζί με τη  Μαρία Πέργουλη και χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας 2017 στο Le Port de Thonon-les-Bains της Γαλλίας μαζί με τις  Μαρία Πέργουλη, Αννέτα Κυρίδου, Στέλλα Κουμπλή και Παναγιώτα Γκέκα.

Παγκόσμια πρωταθλήτρια για μια ακόμη φορά η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου

Ομάδα Ανδρών του ΑΣ Καστοριάς

Άκρως πετυχημένη χρονιά το 2017 για την ομάδα μπάσκετ των ανδρών,η οποία κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας της Β΄ Εθνικής και κατάφερε την άνοδό της στην Α2 Εθνική Κατηγορία!

Έτσι γιόρτασε το πρωτάθλημα η Καστοριά! (βίντεο)

 

 

 

Δημήτρης Κοντονίνας

Ο Καστοριανός γιατρός Δημήτρης Κοντονίνας, μέλος του Ποδηλατικού Συλλόγου Καστοριάς “620”, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των 5 χλμ, στους  Πανελλήνιους  Αγώνες Μεταμοσχευμένων Αθλητών και συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας, στη Μάλαγα της Ισπανίας. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει Έλληνας αθλητής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας μεταμοσχευμένων αθλητών.

 

Χρήστος Στεργιάκας

Μεγάλη χρονιά για τον κωπηλάτη του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου Χρήστο Στεργιάκα. Χάλκινο μετάλλιο μαζί με τον Χαράλαμπο Ντινενή στο διπλό σκιφ , στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων του Τρακάϊ, μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό και  στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου μαζί τον  Γιάννη Καλανδαρίδη, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών που έγινε στη Κρουζιτσα της Πολωνίας.

3ος στον κόσμο ο Χρήστος Στεργιάκας, 8ος ο Ηλίας Κοκκινίδης (φωτο – βίντεο)

 

 

 

 

Γιάννης Πρώιος

Ο αθλητής του Συλλόγου Χιονοδρομίας Άργους Ορεστικού και της  Εθνικής Ομάδας είναι από τους κορυφαίους της χρονιάς στο αλπικό σκι και γι’ αυτό επιλέχθηκε ως ο τελευταίος λαμπαδηδρόμος, που άναψε τη φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Καλλιμάρμαρο.

Ο Ιωάννης Πρώιος άναψε τη φλόγα στο Καλλιμάρμαρο (ρεπορτάζ – φωτογραφίες – βίντεο)

Νικόλ Τζιάρα 

Η “Ρουκέτα”του Γυναικείου Ποδοσφαιρικού Ομίλου Καστοριάς, Νικόλ Τζιάρα, αναδείχθηκε 1η σκόρερ στο πρωτάθλημα της  Γ’ Εθνικής  Γυναικών.

Νικόλ Τζιάρα: Η “ρουκέτα” της Καστοριάς

Κώστας Κάδρας 

Βασικό μέλος πλέον της Εθνικής Παίδων ο καστοριανός καλαθοσφαιριστής, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 Β’ Κατηγορίας στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Κώστας Κάδρας: Από τα μέρη του Διαμαντίδη, τώρα στο Περιστέρι (αφιέρωμα)

 

 

Ηλίας Κοκκινίδης

Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου Ηλίας Κοκκινίδης κέρδισε δύο μετάλλια, το  χρυσό στην 4- Εφήβων και το χάλκινο  στην οκτάκωπο Εφήβων, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη,ενώ κατέκτησε την 8η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων του Τρακάϊ.

Φωτογραφίες από τη χρυσή τετράκωπο με τον Ηλία Κοκκινίδη (τερματισμός – απονομή)

Η αθλητική φωτογραφία της χρονιάς

Ο δρόμος για την κορυφή είναι πολύ δύσκολος

Φωτο: Θωμαΐς Εμμανουηλίδου

 

περισσότερα
Back to top button