ΕλλάδαΚαστοριά

Τα σημαντικότερα γεγονότα του 2017 σύμφωνα με τις προτιμήσεις των αναγνωστών του enikos.gr

Το 2017 ήταν μια χρονιά γεμάτη ειδήσεις, οι περισσότερες από τις οποίες, κράτησαν αναλλοίωτο το ενδιαφέρον των αναγνωστών του enikos.gr για αρκετές ημέρες. Τα θέματα που κυριάρχησαν ως επί το πλείστον ωστόσο, ήταν γεγονότα από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό που συγκλόνισαν. Ξεχωρίσαμε λοιπόν, 15 από τις ειδήσεις που διαβάστηκαν περισσότερο το 2017 στο enikos.gr και σας τις παρουσιάζουμε…

Της Τζίνας Αρβανίτη

Το συγκλονιστικό δυστύχημα στην εθνική οδό

Η εικονα του Υπάτιου Πατμάνογλου να κρατά το κεφάλι του μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι μέσα σε δευτερόλεπτα έχασε τη σύζυγο και τον τρίχρονο γιο του, σ’ ένα αδιανόητο τροχαίο στην εθνική οδό, είναι ένα από τα θέματα που διαβάστηκαν περισσότερο στο enikos.gr. ‘Ηταν 26 Φεβρουαρίου, όταν ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, έπεσε με 320χλμ την ώρα, πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου, σε πάρκινγκ της εθνικής. Ο Υπάτιος μόλις είχε βγει από το όχημα και έγινε μάρτυρας αυτής της ανύποτης τραγωδίας.

Η φονική πλημμύρα της Μάνδρας

23 νεκρούς και ανυπολόγιστες ζημιές άφησε πίσω της η φονική πλημμύρα της Μάνδρας στις 15 του Νοέμβρη. Η σφοδρότατη τοπική καταιγίδα στο όρος Πατέρα και η έλλειψη αντιπλημμυρικών μέτρων στην περιοχή, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αντίδρασης όχι μόνο στους κατοίκους αλλά και στους διερχόμενους οδηγούς, κάποιοι από τους οποίους παρασύρονται από τους ορμητικούς χειμάρρους και αφήνουν την τελευταία τους πνοή. Επί μέρες τα σωστικά συνεργεία “παλεύουν” με τους τόνους λάσπης, προκειμένου να εντοπίσουν τις σορούς των θυμάτων.

Η δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά

Στις 10 Μαρτίου 2017, η κοινωνία της Καστοριάς συγκλονίζεται από τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί Κοσμά Τζέλιου. Δράστης ένας 30χρονος ειδικός φρουρός που συνελήφθη και ομολόγησε. Μάλιστα, ο ειδικός φρουρός είναι ο άνθρωπος που είχε πυροβολήσει και συνέλαβε το ηγετικό μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκο Μαζιώτη, κατά την αιματηρή συμπλοκή το καλοκαίρι του 2014 στο Μοναστηράκι.

Δείτε στη συνέχεια στο enikos.gr

 

 

περισσότερα
Back to top button